haftaya sen gel bizde buluşma düzenleyelim canberkte gelicek.5-6 araç olalım yahu!!
ekleme:nasıl geleyim yarın sınavım var...başlıyo gene off.size iyi eğlenceler arkadaşlarım..selam söyleyin eski mahalleme![]()
bu arada ben bahçeLi 7'yi tek yön diye biLiyorum. bahçeLi 7 bitiminden sağa dönersem de.. anıtkabir tarafına gitmiş oLmaz mıyım? aşti tarafı tam terste kaLıyor sanki. yada ben bahçeLi 7 girişişindeki BP ptroLde bekLiyeyim : ) yoL üstü oLan biriyLe gideyim
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
haftaya sen gel bizde buluşma düzenleyelim canberkte gelicek.5-6 araç olalım yahu!!
ekleme:nasıl geleyim yarın sınavım var...başlıyo gene off.size iyi eğlenceler arkadaşlarım..selam söyleyin eski mahalleme![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Gizem yaptırdı rezervasyonu.. Yukarıda yazıyor Arda..
Kaç kişilik yaptırdı bilmiyorum ama sığarız merak etmeyin...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
abi sorun olmaz atarsınız bi sandalye..
ya ben 7-8 kişi diye ortalama bişi dedim.. ama 18-19 olsak da sorun olmaz merak etmeyin.. hatta çağırmak istedikleriniz olursa onlar da buyursun![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
gizem sizi kandırıyoo..37 ekran tv var 2 somya atmışlar kahvenin yanına köşede izliyolarmış![]()
2 tane büyük ekran tv var.. çok büyük bi cafe diil, genelde çok da tantana olmaz ama maç zamanları biraz farklı tabii..reklam yapmak gibi olmasın ama servis vs.. herşeiyle kaliteli bence.. mahçup kalmam umarım yaf, biraz sorumluluk yaptım böle yeni üye olaraktan organizasyon mekanını seçince..![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
baba geldiği gibi organizasyon yaptı ben 2 ay sona düşünemiyorum yerimizden edecek gibi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri