bak o olabilir hoş döndükten sonra gazetelere 3. sayfadan girme şansım yüksek ama onuda ayarlrız
:icon_question: :confused: :icon_confused: :icon_surprised: başım dönüyoooo
ay en güzeli şöle yapalım, fikrim geldi.. mayıs' ın ikinci haftası, 13-Mayıs Pazar günü için manisi olan var mı? abant-piknik organizasyonu...??
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
bak o olabilir hoş döndükten sonra gazetelere 3. sayfadan girme şansım yüksek ama onuda ayarlrız
gazete??
o zaman başlayalım listeye.. 13-Mayıs-Pazar günü.. Abant piknik organizasyonu için...
1-GaladrieL
2-
o tarihte izmirdeyim : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
abi bune yaw midem bulandı valla beypazarına olursa (bir beypazarlı olarak rehberinizde olabilirim) ben varım diğer taraflar olmaz benim için biraz geç bir tarih yani mayıs sonuda olursa nisan meryem de gelebilir![]()
ben de isterim umarım aksilik çıkmaz. o tarihte ne program olur bilmiorum şimdiden
1-Galadriel
2-Dagored
3-jeoenis
4-Auto engineeR (kesin değil)
bu sırada madem günlük bir program yapıyoruz tarihi biraz öne alsak
şimdi şekerim tarihi öne alamıyoruz malesef çünkü öndeki tarihte organizasyon yapacak organizatörler, en azından ben ve Emre adına konuşiim, yoklaro bakımdan 13 Mayıs pazar şahane gibi gözüküyo, kanımca.. Bakın sadece geliyorum-gelmiyorum diyin, walla da billa da gerisini biz ayarlıycaz Emre'yle..Size sadece katılmak ve eğlenmek kalacak.. Organizasyon içeriği olarak isterseniz mangal partisi, isterseniz de mangalsız herkes bişiyin ucundan tutup getirsin partisi yapalım?? Görüşleri ve olası listeyi almaya devam edelim lüffen..
Listeye adını yazdıranlar mangal olsun, olmasın herkes evden bişiler ayarlayıp gelsin, aç kalmayalım yeter diye not da düşerse tam süper olur..
Bende geliyorum benide yazın![]()
Erdi izmire gel tabi sen gel![]()
1-Galadriel
2-Dagored
3-jeoenis
4-Auto engineeR (kesin değil)
5-Unik06
not: ortak bütçe yapılsın..herbişey alınsın..muhabbetin dibine vurulsun..hehe :ok:
:hiho: yürüyün be kim tutar sizi:hiho:
Arkadaşlar isanbullu arkadaşlar ne güzel karting yaptılar bizde yapalımmı daha önce hiç karting yapmadım ve çok merak ediyorum. (bunu daha öncede yazmıştım herhangibir cevap alamamıştım ama ben şansımı bir daha deneyim dedim)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri