Aranızda olmak da çok güzel İbrahim, teşekkür ederim..
Aranızda olmak da çok güzel İbrahim, teşekkür ederim..
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
buLuşmaya geLen arkadaşLara teşekkür ederim.
emrah, emrah abi'nin eşi, mehmet, ibrahim, oruç, toLga, emre, gizem, gizem'in arkadaşı hepiniz çok kaLiteLi insanLarsınız umarım bu beraberLiğimiz her zaman devam eder 8O
çarşamba mı oLur biLmiyorum da.. şu bowLing işini ayarLasak güzeL oLacak.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
abi ne yapalım çay deyince damarlarım çekiliyor
o kulağı emreye yapma yapma dememe rağmen yaptı
çök güzel bir geceydi herkese teşekkürler
futboldan anlamam ama ne zaman dışarıya çıksam gol oldu arkadaş bir tek son golü görebildim
ben olmasam bizim millliler zor yenecekti
arda kardeş keşke sende gelseydin ama bir dahaki sefere
puntişşş
herşey için teşekkürler
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
bu sLoganımız oLur artık "puntiş kardeşLiği"![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
arkadaşlar benim çarşamba günü ameliyatım var aranızda olamıyacağım ama şimdiden herkese iyi eğlenceler
Tolga
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
burnum abi acil ameliyat dediler hem kemik hemde burnun yapısı bozulmuş nefes alamıyorum
çarşamba istanbulda ameliyatım var
artık yanınızda mor gözlerler dolaşırım
gerçi kendime bir manken modeli begendim ama bakalım doktor becerebilecek mi![]()
Tolga
Bende de septal deviasyon vardı ve ameliyat olmuştum..
Valla sigara alırken büfedeki adamı unutamıyorum;Abi geçmiş olsun kaç km le vurdunuz yavv :icon_surprised: demişti.Şimdiden geçmiş olsun kardeşim...
15-20 gün gözlerinde ceviz varmış gibi gezersin artık
Bu arada benim burnumda iş makinaları çalıştı desem yeridir :s17:
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
teşekkürler abi
doktorun dediğine göre biraz oyalayacakmış ne ise anlamam ben elektronikten anlarım
1 gece hastanede kalacakmışım ama senin dediğin gibi 20 gün dayak yemiş gibi dolaşacağız
abi iyileşeyimde
çünkü artık gece uyuyamaz oldum razıyım 20 30 güne
tekrar teşekkürler
gözler mor resmimide koyacağım foruma zaten herkes tanıdı beni![]()
Tolga
Tolga şimdiden çok geçmiş olsun...
İyi amaliyatlar..
Tolganın mutasyonu 2 topiğini en kısa zamanda bekliyoruz.
1. yi çok beğendik...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Valla Tolgaa bende bi burun vardı Allah seni inandırsın,Mersin den denize açılsam,hiç kulaç atmadan yelken niyetine Kıbrıs a götürürdü o dereceİnşallah faydasını görürsün şimdiden geçmiş olsun tekrar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri