geç haberimiz oldu be üstad.keşke sabahtan bilgilenseydik.bir dahaki sefere umarım ama akşam vakit bulabilirsem telden ulaşırım size.iyi sohbetle size...
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Şimdi beyler saat 21:00 civarında AOÇ civarlarında olmak istemiyorum ben pek.. mekan olarak çok rahat hissetmiyorum kendimi orda..ama çıkıntılık da yapmak istemem, en iyisi ben bi müddet fikir beyan etmiyim, sizler de rahatça karar verin, sonra katılabilirsem ben de seve seve gelirim planladığınız yere![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
aoç fikri sadece bowLing düşüncesi için di. bahçeLi deki on'da uyar : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
şimdi arkadaşlar yeni bi fikrim geldi.. bahçeli cafe on karşısında cafe dello sport diye bi cafe var. .bi arkadaşımın tanıdığı sahibi. eğer isterseniz bowlingi on da oynar, sonra da maçı izlemeye karşıya geçeriz. ok derseniz rezervasyon işini hallediyim?
ay bana daral geldi bu anketlerden yaa
Ben KESİN geliyorum... cafe dello sport hakkında olumlu yorumda aldım.
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
bu arada "sahipsiz miniklerle ilgili" isimli konuyu okumanızı önemle rica ediyorum sevgili arkadaşlarım..
valla imrendim arkadaşlar benn de aranızda olmak isterdim
Çanakkale, Ayvalık, İzmir, Kuşadası, Manisa eee en sonda İstanbul hımmm aslında çarşamba günü şöyle bi Amerika Newyork diyordum ama neyse onu artık başka bir zaman yaparım . Bende geliyorum :icon_smile: :icon_smile: :icon_smile: :icon_smile: :icon_smile:
1-canella
2-angora otel (?)
3-Sela ( yine emek 8 de ama park olayı daha rahat, caddenin başında)
4-Jeoenis
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri