Aracim 92.000 de ve yakiti hep shellden aliyorum enjektorlerimde hic skinti yok aracin cekiside yakitida cok iyi mecbur kalip opetten ne zaman mazot alsam multijet hayata kusuyor ses artiyor çekiş düşüyor
Bildiğiniz üzere lpg li fire puntodan sonra dizel linea aldım. Aldım ama ben bu arabaya uygun bir yakıt bulamadım arkadaş. Aracın ilk sahibi total kullanmış, ilk aldığımda bir kaç depo da ben total kullandım ama araç duman atıyor diye başladım ofis gezmeye şimdi en son shell ile opet arasında kalmıştım opetten kullanmaya devam edecektim, son depomu opetten fulledim, pazar günü havanın da bahanesiyle ailecek dışarı çıktık, çıktık da ben bu işi anlamadım arkadaş, shell kullanırken araç 2. viteste turbo devreye girmeden önce gazladığımda ivmelenirken son depomda aldığım opette gazı aynı şekilde bastığımda aracım öne yığılıp sonra toplamaya başladı. Ben bu işe iyice sinir oldum arkadaşlar, shellden yakıt alıyorum diye bir arkadaşla muhabbet ederken söyledim o da: Servisten bir tanıdığı shellin enjektör bozduğunu söylemiş bana söyledi tamam 3 5 depoda enjektör bozmaz ama kulağıma takıldı şimdi ne yapayım bilmiyorum. Aslında biliyorum, biraz daha böyle devam ederse satacam bu arabayı dönecem benzinliye alacam bi tjet, zaten geneli lpg li yoksa da ben taktırırım yanlaya yanlaya gezerim artık. Sinir bozucu bir durum inanır mısınız sırf bu muhabbetler yüzünden arabaya binmeye canım istemiyor yakıt bitince nerden yakıt alayım diye düşünceğim için, paronayak oldum iyice. Fikirlerinizi bekliyorum![]()
Aracim 92.000 de ve yakiti hep shellden aliyorum enjektorlerimde hic skinti yok aracin cekiside yakitida cok iyi mecbur kalip opetten ne zaman mazot alsam multijet hayata kusuyor ses artiyor çekiş düşüyor
Bende arabayı aldığımdan beri Shell den alıyorum abi. Aracın ivmelenmesinde herhangi bir sıkıntı yok. Seste bir diesele göre gayet normal. Sen biraz psikolojini bozmuşsun![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Senin yatarken toton açık kalmış![]()
See you in the future, if there is one...
opetin çekişi düşük bence
Bak sabah sabah kafamı karıştırma benim. Yok üstüm açık yok totom açık![]()
Dizel kullanırken ben hep Shell/Total/BP'den alıyordum. Opet ve PO'dan alınca bariz şekilde aracın sesi artıyor ve çekişi düşüyordu. Benzinlide bile fark ediyor bence. Opet'ten hiç almadım ama PO'dan yakıt aldığımda araç daha güçsüz. Shell/Total/BP'de sorun yok.
Bende Shell harici çok mecbur kalmadıkça başka yakıt kullanmıyorum..Ama bir iki kere aldıgım istasyonu değiştirdim,artık psikolojikmidir nedir,sanki sesi artıp çekişi düştü gibi..Bitince her zaman aldıgım yerden alıcam bakalım kafadamı başlıyormuş herşey..
Halilcim opet eski opet değil artık. Eskiden oyak kuruluşuydu sattılar ve bence kalitesi düştü. Opet ten benzin alınca sanki tekleme yapıyor araba. Ama shell koyunca daha atak gidiyor. En uzun menzili po da yakalıyorum. Ya bu yakıt algısı psikolojik yada araç kendi seçiyor hangisini sevdiğini. Bir önceki dolumda 97 oktan shell aldım denemek için mesela bir fark görmedim gittim yine po aldım . Tam bir kısır döngü
Arabayida en sonunda bakıma verdim bakalım ne masraf çıkacak alınca yazıcam ayrıntılı . Ustanın dediğine göre süper ağır bakım olucakmış
oda güzel güzel iyi bakım![]()
AKLI KELDEN YAKITI SHELL den alıcan...
Dünya Petrol
Değerli arkadaslar; Bugun benzin ürününde 6 Kuruş, yarın motorin ürünlerinde 5 Kuruş indirim beklenmektedir. Bilgilerinize,
Ben iki dizel aracımda da 20000 km'dir shell kullanıyorum.Şu ana kadar en ufak bir problem yaşamadım.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Bende son 1-2 aydir shell den aliyorum.araba daha iyi kaçıyor. Daha oncekinde 2 den 3 e geciste bi bayilma oluyordu.
GP Dynamic MJeT
2008
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri