Bildiğiniz üzere lpg li fire puntodan sonra dizel linea aldım. Aldım ama ben bu arabaya uygun bir yakıt bulamadım arkadaş. Aracın ilk sahibi total kullanmış, ilk aldığımda bir kaç depo da ben total kullandım ama araç duman atıyor diye başladım ofis gezmeye şimdi en son shell ile opet arasında kalmıştım opetten kullanmaya devam edecektim, son depomu opetten fulledim, pazar günü havanın da bahanesiyle ailecek dışarı çıktık, çıktık da ben bu işi anlamadım arkadaş, shell kullanırken araç 2. viteste turbo devreye girmeden önce gazladığımda ivmelenirken son depomda aldığım opette gazı aynı şekilde bastığımda aracım öne yığılıp sonra toplamaya başladı. Ben bu işe iyice sinir oldum arkadaşlar, shellden yakıt alıyorum diye bir arkadaşla muhabbet ederken söyledim o da: Servisten bir tanıdığı shellin enjektör bozduğunu söylemiş bana söyledi tamam 3 5 depoda enjektör bozmaz ama kulağıma takıldı şimdi ne yapayım bilmiyorum. Aslında biliyorum, biraz daha böyle devam ederse satacam bu arabayı dönecem benzinliye alacam bi tjet, zaten geneli lpg li yoksa da ben taktırırım yanlaya yanlaya gezerim artık. Sinir bozucu bir durum inanır mısınız sırf bu muhabbetler yüzünden arabaya binmeye canım istemiyor yakıt bitince nerden yakıt alayım diye düşünceğim için, paronayak oldum iyice. Fikirlerinizi bekliyorum![]()
Yer imleri