Sayfa 8/12 İlkİlk ... 456789101112 SonSon
224 sonuçtan 141 ile 160 arası

Konu: Ham petrol fiyatları son yılların en düşük seviyesinde ama tüketiciye yansımıyor

şükrü t
    punto57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 61

Alıntı Arrest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav nerdeyse 2000 yilinda 2000 model arabaya biniyodunuz simdi 2015 modele biniyonuz diyeceksiniz yuh yav
    bu güzeldi

Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

kopyala yapıştır verilerle konuşmak kolay.tuzlar kuru olunca herkes sallasın bol keseden.

Kardeş bana aldığın parayla neler yapabildiğini anlat sen.Elin gavuruyla burayı kıyaslarsan sen kaybedersin.Adamların parası değerli bizim paramızla aynı tutan şeylerle adamlar istediklerini yapıyor.100 dolarla onlar 5 gün geçinirse bizim memlekette 3 gün takılamazsın.borç alıp borç kapatan milletiz biz.milletin gözü boyandı imf borcu kapandı diye, bir yerden borç alıp diğer borcu kapatmakla ülke refah bulmaz.aldığın her şeyr tepeden zam gelmişse vardır bi sıkıntı.Memlekette herşeyin ucuzlaması gerekirken sen hala pahalı alıyorsan, kuruşluk indirimlerle avunup Allah Razı diyorsan bu memleketin başındakiler aynı tas aynı hamam devam edecek.Çapulcular diyorsun ama o insanlar haklarını hukuklarını savunan genç insanlardı.Gelip içine etmeselerdi eğer amacına ulaşır, herkes ayağını denk alırdı ama olmadı.

dolar çapulcular yüzünden arttı denmiş.dolar çapulcular vaktinde evet arttı çünkü işin içine saçma sapan vandal öğeler girdi.Peki üzerinden geçmiş 2 yıl hala neden inmedi dolar madem iyi gidiyorduk? Cemaatin de aldığı kazandığı parayı gözüne koyup saçma saçma meselelere girişen hükümetimiz yüzünden değil mi sizce de?

bu ikinci kurtuluş savaşıdır dediler, törene starwars kahramanlarıyla katıldılar, baş örtülü bacılarımıza işediler dediler... hangisi doğruydu? hep yalan hep dolan olunca gerçekleri unutuyorsunuz.Herkes borç ödüyor borç.

sahi sizin kaç lira borcunz var ödeyebiliyor musunuz?

Sent my iPhone using

şükrü t
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

.:. Krizler Tarihi Raporu (2005-04-17) - ANKARA TICARET ODASI .:.

aklı başında arkadaşlara
    krizler tarihi raporu
    ATO

şükrü t
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

T.C Kalkınma Bakanlığı Ekonomik ve Sosyal Göstergeler

her türlü endeks

tüketici fiyat endeksi dahil

şükrü t
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Alıntı cemdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kopyala yapıştır verilerle konuşmak kolay.tuzlar kuru olunca herkes sallasın bol keseden.

Kardeş bana aldığın parayla neler yapabildiğini anlat sen.Elin gavuruyla burayı kıyaslarsan sen kaybedersin.Adamların parası değerli bizim paramızla aynı tutan şeylerle adamlar istediklerini yapıyor.100 dolarla onlar 5 gün geçinirse bizim memlekette 3 gün takılamazsın.borç alıp borç kapatan milletiz biz.milletin gözü boyandı imf borcu kapandı diye, bir yerden borç alıp diğer borcu kapatmakla ülke refah bulmaz.aldığın her şeyr tepeden zam gelmişse vardır bi sıkıntı.Memlekette herşeyin ucuzlaması gerekirken sen hala pahalı alıyorsan, kuruşluk indirimlerle avunup Allah Razı diyorsan bu memleketin başındakiler aynı tas aynı hamam devam edecek.Çapulcular diyorsun ama o insanlar haklarını hukuklarını savunan genç insanlardı.Gelip içine etmeselerdi eğer amacına ulaşır, herkes ayağını denk alırdı ama olmadı.

dolar çapulcular yüzünden arttı denmiş.dolar çapulcular vaktinde evet arttı çünkü işin içine saçma sapan vandal öğeler girdi.Peki üzerinden geçmiş 2 yıl hala neden inmedi dolar madem iyi gidiyorduk? Cemaatin de aldığı kazandığı parayı gözüne koyup saçma saçma meselelere girişen hükümetimiz yüzünden değil mi sizce de?

bu ikinci kurtuluş savaşıdır dediler, törene starwars kahramanlarıyla katıldılar, baş örtülü bacılarımıza işediler dediler... hangisi doğruydu? hep yalan hep dolan olunca gerçekleri unutuyorsunuz.Herkes borç ödüyor borç.

sahi sizin kaç lira borcunz var ödeyebiliyor musunuz?

Sent my iPhone using
    ben mayıs olaylarında tesadüfen
    istanbuldan çıkıp izmir üzerinden Antalya gittim,

vala meydanlarda duvarlara yazı yazıp küfreden, tipler dışında pek bir şey göremedim.

hak aramak için 50 bin tane yol var.

bu ülke benzin fiyatı 1 günde ikiye katlandığında bile böyle galeyana getirilmedi.

bankalar hortumlandığında ne oldu.

hakları savunanlar ayrı,

ama çapulculardan kastım provakatörlerdir,

şimdi 12 eylül öncesindeki gibi bir ortam çıksın istenlerdir çapulcular

o olaylar sırasında dükyanın kapalı kalmadıysa, aracın yakılmadıysa şanslısın,

sahi sen malına ve canına zarar görenler olduğunu bilmiyor musun,

öyle hak arama mı olur Allah Aşkına
    Konu punto57 tarafından (16/01/2015 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.

şükrü t
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

sonunda güzel bir çalışma buldum,

https://128.118.178.162/eps/mac/papers/0306/0306005.pdf

bu arkadaş güzel bir tez yazmış

inceleyin

spartacus legend
    playguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Mavi
    Edilen teşekkür: 17

Arkadaşlar boşuna Şükrü Taşkıran ile tartışmaya girmeyin kendisi görevini yapmaktadır. AKP seçmeni cahil olduğu için internetle sosyal medyayla gazeteyle işi olmadığı için AKP bu alana el atmamıştı ama sosyal medya çok güçlenince AKP bu alana maaşlı ve gönüllü personel görevlendrdi, görevleri her konuda hükümeti koruyan, akp yararına paylaşım yapıp gerçeklerin bilinmesini engellemek vs.. Şükrü beyde bu görevini icre etmektedir, yani konu benzin konusu ama Türkiyede benzin litresi 100 TL bile olsa Şükrü bey sonuna kadar hükümeti savunmaya haklı göstermeye çalışacaktır bu yüzden konunun uzamasına gerek yok aklı başında olan herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor Şükrü bey dahil ama napsın ekmek parası için görevine devam etmek zorunda

şükrü t
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Alıntı playguy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar boşuna Şükrü Taşkıran ile tartışmaya girmeyin kendisi görevini yapmaktadır. AKP seçmeni cahil olduğu için internetle sosyal medyayla gazeteyle işi olmadığı için AKP bu alana el atmamıştı ama sosyal medya çok güçlenince AKP bu alana maaşlı ve gönüllü personel görevlendrdi, görevleri her konuda hükümeti koruyan, akp yararına paylaşım yapıp gerçeklerin bilinmesini engellemek vs.. Şükrü beyde bu görevini icre etmektedir, yani konu benzin konusu ama Türkiyede benzin litresi 100 TL bile olsa Şükrü bey sonuna kadar hükümeti savunmaya haklı göstermeye çalışacaktır bu yüzden konunun uzamasına gerek yok aklı başında olan herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor Şükrü bey dahil ama napsın ekmek parası için görevine devam etmek zorunda
    hahahahhahahhaa
    benim durumumda öyle bir şey varsa yani oğlumu göremeyim bu akşam,
    bu kadar büyük konuştum.
    senin maaş almadığını nerden bilelim.
    kardeşim
    hemen iftira
    iftira atan .... dır

trollerde ....dir

terbiyesizliği bırakın,

Ayhan ARI
    AyBEROZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35DA7386
    Edilen teşekkür: 33

Alıntı punto57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nominal: O günün parası
    Reel: Bugünki alım gücü

nominal değer / reel değer

temmuz 1983 - 117 tl / ocak 2013 reel değeri - 4,32 tl
    aralık 1983 - 138 tl / ocak 2013 reel - 4,23 tl
    aralık 1984 - 223 tl / ocak 2013 reel - 4,57 tl
    aralık 1985 - 298 tl / ocak 2013 reel - 4,23 tl
    aralık 1987 - 379 tl / ocak 2013 reel - 2,66 tl
    temmuz 1989 - 1,125 tl / ocak 2013 reel - 3,38 tl
    aralık 1990 - 2,449 tl / ocak 2013 reel - 3,62 tl
    aralık 1991 - 4,341 tl / ocak 2013 reel - 3,75 tl
    aralık 1992 - 5,768 tl / ocak 2013 reel - 3,00 tl
    aralık 1993 - 8,525 tl / ocak 2013 reel - 2,59 tl
    28 ocak 1994 - 9,473 tl / ocak 2013 reel - 2,76 tl
    5 nisan 1994 - 17,340 tl / ocak 2013 reel - 3,63 tl
    aralık 1994 - 23,890 tl / ocak 2013 reel - 3,22 tl
    aralık 1995 - 39,080 tl / ocak 2013 reel - 2,95 tl
    kasım 1996 - 75,660 tl / ocak 2013 reel - 3,28 tl
    30 haziran 1997 - 100,340 tl / ocak 2013 reel - 3,11 tl
    aralık 1998 - 211,100 tl / ocak 2013 reel - 3,62 tl
    aralık 1999 - 530,000 tl / ocak 2013 reel - 3,90 tl
    aralık 2000 - 597,200 tl / ocak 2013 reel - 3,16 tl
    4 mayıs 2001 - 1,019,000 tl / ocak 2013 reel - 4,20 tl
    aralık 2001 - 1,245,000 tl / ocak 2013 reel - 3,91 tl
    28 haziran 2002 - 1,472,000 tl / ocak 2013 reel - 4,13 tl
    04 kasım 2002 - 1,670,000 tl / ocak 2013 reel - 4,11 tl
    26 aralık 2002 - 1,661,000 tl / ocak 2013 reel - 4,02 tl
    26 aralık 2003 1,775,000 tl / ocak 2013 reel - 3,63 tl
    24 aralık 2004 2,290,000 tl / ocak 2013 reel - 4,28 tl
    *
    31 aralık 2005 2,58 tl / ocak 2013 reel - 4,49 tl
    30 aralık 2006 2,75 tl / ocak 2013 reel - 4,36 tl
    28 aralık 2007 3,05 tl / ocak 2013 reel - 4,46 tl
    01 temmuz 2008 3,55 tl / ocak 2013 reel - 4,90 tl
    25 aralık 2008 2,75 tl / ocak 2013 reel - 3,65 tl
    31 aralık 2009 3,65 tl / ocak 2013 reel - 4,55 tl
    30 aralık 2010 3,88 tl / ocak 2013 reel - 4,55 tl
    28 aralık 2011 4,31 tl / ocak 2013 reel - 4,58 tl
    22 aralık 2012 4,65 tl / ocak 2013 reel - 4,65 tl
    17 mart 2013 4,75 tl

dipnot : "reel değer" demek şu demektir ; ocak 2013'de * , cebinizdeki paranın alım gücüdür. ocak 2013'de cebinizde 4.32 tl olsaydı , temmuz 1983'de 1 litre benzin alabiliyordunuz. yada örneğin , aralık 1987'de 2.66 tl vererek benzin alabiliyordunuz. yani enflasyondan arındırılmış değerdir. belli bir yılı sabit alarak bu hesabı yapabilirsiniz.

ekşi sözlük ve DH den buldum, arkadaşlar
    Ekonomik terimler kullanıp kafamızı karıştırma kardeşim. Yıl 2002 asgari ücret 120 TL 26 Gram altın ediyor. Yıl 2015 Asgari ücret : yaklaşık 900 TL 6 gram altın ediyor. Daha ne hesabı yapıyon bize. Bu anasını sattığımın enflasyonu sadece işçi ve memur ücretlerinin artışlarını düşürerek mi ayarlanıyor. Herşeyimn fiyatı 1 yılda 2 katına çıkıyor ( Et, peynir, sebze vb. günlük ihtiyaçlar ) işçi memur zammı %5, %6 . Git işine bana martaval okuma..
    Kalite hedefleneni elde etmektir. Ulaşılan nokta sizin kalitenizi gösterir.

Ayhan ARI
    AyBEROZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35DA7386
    Edilen teşekkür: 33

''Şükrü Bey , Yaşasın Yeniden Osmanlı de'' RTE ye jöleliden sonra 2. danışman olarak atan ve kurtul bizde kurtulalım.
    Kalite hedefleneni elde etmektir. Ulaşılan nokta sizin kalitenizi gösterir.

osman yağmur
    messi78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 111

Şükrü bey size diyeceğim sadece budur : Ray Ray Kasım - YouTube

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Belki bu forumda da çorbası bol bi ihale vardır. Ne kadar getiriyorduk %10 mu?
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

şükrü t
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Alıntı AyBEROZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekonomik terimler kullanıp kafamızı karıştırma kardeşim. Yıl 2002 asgari ücret 120 TL 26 Gram altın ediyor. Yıl 2015 Asgari ücret : yaklaşık 900 TL 6 gram altın ediyor. Daha ne hesabı yapıyon bize. Bu anasını sattığımın enflasyonu sadece işçi ve memur ücretlerinin artışlarını düşürerek mi ayarlanıyor. Herşeyimn fiyatı 1 yılda 2 katına çıkıyor ( Et, peynir, sebze vb. günlük ihtiyaçlar ) işçi memur zammı %5, %6 . Git işine bana martaval okuma..

martaval deyil bilakis aydınlatıyorum,
    ya
    anlaşılan
    değerli madenlerde fiyat belirlenmesi bu gün kü konumuz anlaşılan
    https://www.lme.com/metals/precious-metals/

anlayamıyorsan saati 100 dolara ingilizce ders veririm.

bak şanslısın bedava buldum

Altın fiyatları nasıl belirlenir? - UZMANTV

Türkiye altın ithalatçısı bir ülkedir.
    ve Fiyatı uluslararası piyasalarda belirlenir.
    Biz belirlenen fiyatla alırız.
    fiyatı neyse o,
    LMe web sayfasında da o belirlenen fiyatı takip edebilirsin.

gelelim asgari ücrete 2002 yılında 126 Tl imiş, sen dedin
    dolar kaç paraydı?

şu anda altın 1300 dolar civarında

Altın Madencileri Derneği
    web sayfasından
    1850 yılına kadar tüm fiyatları görebilirsin.

2002 yılında altın 309 USD imiş.

dolar kurları ise
    02/01/2002 tarihli Dviz Kurlar
    burdan bak 1,41 lira civarı

burda da fiyat artışları rakamsal olarak yer alıyor
    TR de liste halinde

Geçmişten Günümüze Altın Fiyatları | Sirius Pırlanta

sonuçta durum ortada,

ser piyasa ekonomisi

Cem Doğu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

ben mayıs olaylarında tesadüfen
    istanbuldan çıkıp izmir üzerinden Antalya gittim,

vala meydanlarda duvarlara yazı yazıp küfreden, tipler dışında pek bir şey göremedim.

hak aramak için 50 bin tane yol var.

bu ülke benzin fiyatı 1 günde ikiye katlandığında bile böyle galeyana getirilmedi.

bankalar hortumlandığında ne oldu.

hakları savunanlar ayrı,

ama çapulculardan kastım provakatörlerdir,

şimdi 12 eylül öncesindeki gibi bir ortam çıksın istenlerdir çapulcular

o olaylar sırasında dükyanın kapalı kalmadıysa, aracın yakılmadıysa şanslısın,

sahi sen malına ve canına zarar görenler olduğunu bilmiyor musun,

öyle hak arama mı olur Allah Aşkına

meselenin en büyük olduğu günde.Arabamla tunalı hilmi caddesindeydim.Yürüyüşün ortasında arabamla kaldım ve orda bırakmak zorunda kaldım.park bile edemedim.kalabalık dağılınca gelir alırım diye düşündüm şirkete haber de verdim.Ertesi gün gittiğimde arabam sapasağlam duruyordu yerinde.Tek hasarım ön camım patlamış, arabanın içinde biber gazı kapsulü.Yani çapulcu dediğiniz insanlardan değil, sürekli övdüğünüz polisinizden gelmiş hasar aracıma.Helal ettim geçtim.Yazdı hem, serin serin sanayiiye gittim.

ayrıca tunalı hilmide kafemiz var.Provokasyon yapmıyorsa mekan, yardım lazım olunca kepenk indiriyorsa, zalimliğe göz yumuyosa o dükkanı evet yakarlar.4 bir yanda starbuckslara, leman kültür kafelere olduğu gibi.

zaten benzin 2 katına çıktığında ses etmeyenler, dolar tepeye çıktığında susanlar, bankalar hortumlanınca sağlık olsun diyenler yüzünden işimiz inşallaha maşallaha kaldı.Allah büyük bunların cezası büyük, destekleyip onları pohpohlayan, sosyal medyada yalakalık yapanların da cezası büyük.

Gelecekten çalınmış 100 yıl var, saltanata geri gitmeye çalışan cumhuriyet ne hallere geliyor görmemekte ısrarcısınız sanırım.Her oka muhalefet etmenin anlamı yok, bunları görmek için de profesör iktisatçı muhasebeci olmaya gerek yok.İnsan olsak yeter.Hoş profesör olsak bile başbakan ne demişti Ekmeleddin ihsanoğlu için ? "Devlete tercüman aramıyoruz bize 8 dil bilen insana gerek yok" dimi? Aydınların, profesörlerin, nice sanatçıların saygısızlıkla sınandığı günler bunlar.hem de cumhurun başkanı tarafından.Üstelik yanına da kuklasını koydular iyice saldırganlaştı ortalık.

Allah akıl fikir versin

Sent my iPhone using

şükrü t
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Alıntı AyBEROZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ''Şükrü Bey , Yaşasın Yeniden Osmanlı de'' RTE ye jöleliden sonra 2. danışman olarak atan ve kurtul bizde kurtulalım.
    kardeşim o kadar güzel pas atıyonuz ki gol atmadan duramıyorum,
    bkz altın fiyatları

şükrü t
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Alıntı messi78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şükrü bey size diyeceğim sadece budur : Ray Ray Kasım - YouTube
    buda sana gelsin kardeş

Erkin Koray - Ankara Rüzgârı (Ankara Sokakları) - YouTube

şükrü t
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

meselenin en büyük olduğu günde.Arabamla tunalı hilmi caddesindeydim.Yürüyüşün ortasında arabamla kaldım ve orda bırakmak zorunda kaldım.park bile edemedim.kalabalık dağılınca gelir alırım diye düşündüm şirkete haber de verdim.Ertesi gün gittiğimde arabam sapasağlam duruyordu yerinde.Tek hasarım ön camım patlamış, arabanın içinde biber gazı kapsulü.Yani çapulcu dediğiniz insanlardan değil, sürekli övdüğünüz polisinizden gelmiş hasar aracıma.Helal ettim geçtim.Yazdı hem, serin serin sanayiiye gittim.

ayrıca tunalı hilmide kafemiz var.Provokasyon yapmıyorsa mekan, yardım lazım olunca kepenk indiriyorsa, zalimliğe göz yumuyosa o dükkanı evet yakarlar.4 bir yanda starbuckslara, leman kültür kafelere olduğu gibi.

zaten benzin 2 katına çıktığında ses etmeyenler, dolar tepeye çıktığında susanlar, bankalar hortumlanınca sağlık olsun diyenler yüzünden işimiz inşallaha maşallaha kaldı.Allah büyük bunların cezası büyük, destekleyip onları pohpohlayan, sosyal medyada yalakalık yapanların da cezası büyük.

Gelecekten çalınmış 100 yıl var, saltanata geri gitmeye çalışan cumhuriyet ne hallere geliyor görmemekte ısrarcısınız sanırım.Her oka muhalefet etmenin anlamı yok, bunları görmek için de profesör iktisatçı muhasebeci olmaya gerek yok.İnsan olsak yeter.Hoş profesör olsak bile başbakan ne demişti Ekmeleddin ihsanoğlu için ? "Devlete tercüman aramıyoruz bize 8 dil bilen insana gerek yok" dimi? Aydınların, profesörlerin, nice sanatçıların saygısızlıkla sınandığı günler bunlar.hem de cumhurun başkanı tarafından.Üstelik yanına da kuklasını koydular iyice saldırganlaştı ortalık.

Allah akıl fikir versin

Sent my iPhone using

Ouroboros - Wikipedia, the encyclopedia

Ouroboros,

diyorum,
    o gösterileri savunmanı tkdir ettim.
    ouroboros durumu,
    kendi kuyruğunu yiyen yılan
    kısırdöngü,

yani gösterici mi polisten çıktı yoksa yumurta mı tavuktan.
    umarım
    kaskonuz vardı.

sen diyon kepenk kapatını taşlıyorlar diye

ben başka ne diyeyim

şükrü t
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Allah akıl fikir versin

Sent my iPhone using

eylemciler yüzünden iş yapamayan lastikçi esnafını da epey dinledim,
    çünkü eylemciler gelip lastikleri çalıyordu.

ayrıca senedi borcu olan vardı?

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Şükrü bey yorulmadan erinmeden cevap veriyorsunuz, kredi kartı aidatlarınızı geri alıyoruz diyen çağrı merkezleri kadar azimlisiniz, vallahi imrendim.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Cem Doğu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

eylemciler yüzünden iş yapamayan lastikçi esnafını da epey dinledim,

çünkü eylemciler gelip lastikleri çalıyordu.

ayrıca senedi borcu olan vardı?

bahsettiklerin polise barikat kurup molotofla saldıran sonra da ak partiyle ilişikleri çıkan elemanlar olmasın? hangi gezi eylemcisinin yapısına uyduruyorsun bunu? eylemlerden sonra ortalık çöp oldu diye sokakta çöp torbalarıyla çöp toplayanlara mı? yoksa sokak köpeğinin gözü yandı diye ona limon suyunve su verenlere mi?

Sadece polisin bile eylemcileri kovalarken sırf "dükkanları yıktılar" demesi için cam kırdığını açıp youtube dan izleyebilirsin.Ya da halkın evine biber gazı attığını da görebilirsin.Daha da ileriye gidip 5 tane eylemcinin yan yana yere çökmesini eylem sayıp tazzikli suyla 1 genci felç etmesini de.Hatta vicdanın el verirse açıp ali ismail korkmazın, ethem sarısülük'ün, Berkin Elvan'ın görüntülerini de izle.

Sent my iPhone using

Sayfa 8/12 İlkİlk ... 456789101112 SonSon