Sen halil beyle beni karıştırmışsın galiba iktsatçıyım diyen benim. Muhasebeci değilim ancak bir muhasebeci de iktisat bilimiyle ilgilenebilir iyi bir iktisatçı veya ekonomi uzmanı olabilir. Hükümet benzini bedava dağıtsın demiyor arkadaşlar sadece vergi yükünü hafifletsin demekteler sen işi tamamiyle demogoji yaparak dağıtmaya çalışıyorsun lafları çarpıtıyorsun kardeş. Senin yurtdışını gezip görmen iyi birşey kendi adına sevindirici ancak bunun sana kattığı değerler(sadece bu konu için) SIFIR! Bak sana bir veri daha vereceğim iyi bak ama mazot o verdiğin ülkelerde daha mı ucuz iyi incele
Buyrun link :
Dünyada dizel fiyatları, 12-Ocak-2015 | GlobalPetrolPrices.com
Ayrıca Yunanistan'ın battığı falan yok. Yunanistan bir Avrupa birliği üyesidir ve Avrupa birliği fonundan faydalanmaktadır. Avrupalıların krizde olan ülkeler için ne kadar para ayırdığını söylesem dudağın uçuklar güzel kardeşim. Ama açıklamayacağım az öncede yazdığım gibi boşa konuşmaktayım

Benim Türkmenistan örneğini bile neden verdiğimi anlamamışsın helal olsun. Körfez ülkelerine bu kadar yakın olmamıza rağmen vergi yükünü en ağır çeken ülkelerden biriyiz. Bak sana Enerji Bakanımız Sayın Taner Yıldız Beyin açıkladığı verileri paylaşayım biraz oku buyrun link :
Akaryakıttaki vergi oranı bakın ne kadar? haberi
Diyor ki 100 liralık benzinin 60 TL si vergi !
Bu arada Sayın Ali Babacan'ın uyguladığı ekonomide istikrar politikasını sonuna kadar desteklediğimi de eklemek istiyorum. Büyüme sadece inşaatla değil sanayii yatırımları ile olmalı diyor.
Yer imleri