Alıntı teo53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ekonomide dizel her türlü tjeti gömer arkali onlu gitmeye ben varım 1 depo ile 1250 km sonra görüşürüz 1.3 95hp 6 ileri 100 km de 3.5 litre ki klima da açık bu kullanımda. İş yerim istanbul zincirlikuyuda zorlu center ve b.çekmeceden hergün gidip geliyorum toplamda 90 kmye yakın bir yol alıyorum yeri geliyor devirli kullanıyorum max 5.5 üstünü daha göremedim. Yediğim trafiğin haddi hesabı zaten yok ve buna rağmen 1 depo ile ışık yakmadan çok rahat 850km yol yapabiliyorum.
arkadaşlar hep yanlış anlaşılıyorum. ya bende bir sorun var yada sizde. ben sizden az yakarım filan demedim. tjet ide düzgün kullanırsan yakıtın ne kadar düştüğünün bilinmesini istedim. ben multijeti kullanmadım bilemem yorumda yapamam tjet kullanmamış arkadaşlarda yorumda bulunmazlarsa cok iyi olur. ben t jetle rampalı düzlü karısık uzun yolda 245 km de 40 tl lik yakıt tüketiyorum düzgün kullanımla. lpg litresini:2,80 den aldıgımıda söyleyeyim merkezde 2,60 bu farkıda koyarak hesabı siz yapın. kmde: 17 kurus yakıyorum ha multijetler 15 kurus yakıyosa tamamdır. ama tjette cok yakmıyor piyadaki bircok aractan az yakabiliyor. kontrollü kullanımla anlatmak istediğim buydu