Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
son olarak şunu diyeceğim sato ; madem tjet in multijetten az yaktığı gibi komik bir şeye bizi inandırmaya çalışıyorsun İstanbul maltepe den salihli ye 90 tl lik yakıtla git bakalım eğer gidersen sana aracımı hediye edeceğim , gazmış benzinmiş bilmem 90 lira bütçen olacak yol toplamı 524km çok iddialıyım
524 km yolu tjetle uzun yol olarak 110km hızı geçmeden 89 tl lik gazla giderim.bunuda garanti ederim deneme test yapabiliriz. defalarca sarıveliler_konya konya_sarıveliler arası denedim arac full dolu 5 kişi+bagaj full dolu+sarıvelilerden cıkıp yaklasık 120 km si full rampa 2000 metreye ulaşana dek rampa tırmanıyorum. geriye kalan 125 km si normal yol. tam km 245km yol alıyorum 40 tl lik gazla

+gazın lt fiyatı şehir gibi 2,50 _2,60 değil 3 gün önce aldım 2,80 hesap size kalmış 2.60 tan alsam hemde kaliteli marka lpg ile daha uzun yol alırım. isteyene kanıtlarım atmasyon filan yok. 1.4 siena aracım vardı 75hp aynı yolu 20 kurusun altına hiç düşememiştim. kıyaslama yapınca tjet hem daha güçlü seri tıkanmıyor hemde daha az yakıyor. multijetle kıyaslamayı da siz yapın bilmiyorum mjet motoru