Ya ben tjete dizelden daha ekonomik demiyorum yav. Bugün veli abi geldi oda 6.5dan assa göremiyorum kisin 8 i bile geciyo dedi.
Bizmi sorunluyiz labende eski fire kullanicisiyim 8-9 görüyorum hep
Ya ben tjete dizelden daha ekonomik demiyorum yav. Bugün veli abi geldi oda 6.5dan assa göremiyorum kisin 8 i bile geciyo dedi.
Bizmi sorunluyiz labende eski fire kullanicisiyim 8-9 görüyorum hep
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
siz mi derken senin sorunlu olduğunu biliyom da yanındaki kim bilmediğimden bişi diyememşaka kardeşim şaka. Yakıt olayı göreceli bir kavram olduğundan ben sana kendi kullanımımı aktardım ki daha önceki yakıt konularında da paylaşımlarım mevcut, okumuşsundur. Tjet güçlü motora sahip olduğundan uzun yolda hele ki araç yüklü olduğu durumlarda fire a göre aynı hızda daha ekonomik olabilir, ancak her aracın az yaktığı bir bölge vardır o alanda kullanılırsa araçlar biri aynı yolu daha kısa zamanda biraz fazla yakıtla alırken diğeri daha az yakıtla biraz daha uzun zamanda alacaktır. Yani sen ille t jet dizelden ekonomik diyorsan ekonomiktir kardeş
![]()
napayım kardeşim hangi birine yetişeyim. Bir arkadaşım daha var 2000 kasa astra var kendisinde ş.içi 5 lt dolaylarında yakıyormuş, bir abimiz var 97 model 2.0cd vectra var ş.içi 35 kr yakıyom diyor ki yol bilgisayar ortalaması 16 ltyani bunların alayının kafası güzel ondan abimsin deyip geçiyorum.
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri