arkadaşlar ben özle sebeplerden dolayı en azından ayda bir bursaya giderim istanbuldan çamlıca gişelerinden itibaren verileri sıfırlarım ve mümkün olduğu kadar dikkat ettiğim zaman yakıta en fazla 4,4/100 km ortalama yakıt fiyatını tutturabiliyorum fazlası oluyo aşağısını daha görmedim tabi bunların körfezi dolaştığım için şehir içide var özlellikle izmit ile yalova arsı oldukça fazla ışık ve trafik oluyo ama bursaya vardığımda ortalama 4,4 ü gördüm arabam 10,000 km daha görmedi yakın da yağ değişimi var daha düşer bence buradaki incelik mesela rampa çıukarken çok fazla yavaşlamamak için gaza köklemek yerine vites düşürmek daha mantıklı ve daha az yakıt tüketimi oluyo arabayı mümkün oluduüu kadar 2000 ile 3000 devir arasında tutmak gerek ama gaza çok fazla asılmadan rampa aşağı inberkende gaza hiç basmıyorum bu ortalamayı yol bilgisayarımdaki ortala hız 65 km ile oluyo şehiriçi de ortalaması 6 lt civarı oluyo genelde tabi şehiriçinde gittiğiniz yer çok önemli istanbulu ayırıyorum bir istanbul sakini olarak...