Komple şamandıra 300 400 arası bişeydi diye hatırlıyorum ama tam fiyattan emin değilim. Yaptığınız kmyi biliyorsanız çok da sorun olmaz diye düşünüyorum.
+1
Lpg de simit depoda hiç bi zaman yakıtımızı ölçemiyoruz. Aşağı yukarı ne kadarlık yakıtla ne kadar yo lyapacağımızı biliyoruz her yakıt aldıgımızda KM yi sıfırlayp tam gaz devam ) gereksiz masraf bence şamandıra değişimi falan.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz!M.K.Atatürk
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
Nereden
İstanbul
Rengi
Yok
Plaka
34FT4381
Edilen teşekkür: 40
Arrest Nickli Üyeden Alıntı
+1
Lpg de simit depoda hiç bi zaman yakıtımızı ölçemiyoruz. Aşağı yukarı ne kadarlık yakıtla ne kadar yo lyapacağımızı biliyoruz her yakıt aldıgımızda KM yi sıfırlayp tam gaz devam ) gereksiz masraf bence şamandıra değişimi falan.
400tl yi düyunca inan ben senden gereksiz buldum yakıt degerimde enjöktör yakıt ayarımda sorun olmasında şamandıra varsın oldugu yerde dursun eger bozuksa saglamken 900km gidiyordu her 850de fullerim artık
Grande Punto 1.3 Turbo Multijet 16V Siyah(Ronc) 2008 75bg 16 Jant
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri