söyledikleriniz ilginç aracı aldığımdan beri opet ten başka yerden almam 25 bin km de arscım ve gayet memnunum opet ten
2 senedir sürekli totalden alıyordum mazotu evin yakınana opet açılmıştı baktım yıkama falan var neyse alayayım dedim 100 tl aldım bir mazot aracı bu kadarmı değiştirir ses resmen traktörden beter sabah soğukta rölantide dalgalanma ve hafiften duman atma başladı aracı boşa çalıştırarak bitiyorum mazotu hemen totale koşacam tavsiye opet almayın
söyledikleriniz ilginç aracı aldığımdan beri opet ten başka yerden almam 25 bin km de arscım ve gayet memnunum opet ten
60 bin kilometredir sıfır aldığımdan beri opetten alıyorum gayet iyi...
opet iyidir ya allah allah
Bende opetten alıyorum 15 bin oldu sıkıntı yok.
Ben önüme hangisi gelirse ondan alırım bi sıkıntı yaşamadım![]()
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
Opetin yakıtları sorunsuzdur bütün şirket araçlarımız yakıtlarını oradan alıyor ve bende şahsi aracımın yakıtınıda opetten alıyorum ve memlunum sizin aldığınız bayinin yakıtında sıkıntı olmuş olmasın
Bende daha önceki konularda hep yazdım,opetten mazot aldığımda araç daha sesli çalışıyo,ve normalden daha fazla duman atıyo.tek bi opetten değil bi kaç yerden denedim sonuç hep aynı.
en az yakıt tüketimini shell fuelsave ile,en iyi performansıda shell gtl ile alıyorum(ancak 0.2-0.3 litre yakıt tüketimim artıyo.)
Bende genelde Opet ve Shell den alırım yakıtı.Bi defa Total excellium aldım bir gün sonra enjektörlerden gelen sesin baya arttığını farktettim o günden beri bi daha o istasyondan Total yakıt almadım.
Bu arada markadan çok daha önemli olan kısım hangi istasyondan aldığınız.Tavsiyem özellikle bilindik güvenilir yerlerden almaya özen gösterirseniz kolay kolay sıkıntı yaşamazsınız![]()
Konu kadir07 tarafından (19/11/2013 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir.
Opetin sadece Mehmetçik vakfı istasyonlarından alıyorum..şu anda Shell nitro kullanıyorum ama bence v-power dan farklı değil..sadece ismi değişmiş..
Vallahi shell den almaya basladiktan sonra opet mazotunun kalitesiz olduguna kanaat getirdim. Surekli opet musterilerinin total ve shell ile karsilastirmalarini tavsiye ederim. Ayrica yakit garantisi denen sey shell de de var merak etmesinler.
SM-T310 cihazımdan 4 ile gönderildi
Banka kartlarının düzenlediği kampanyalar dışında Opetten almıyorum
İstasyonda bir sıkıntı vardır diye tahmin ediyorum LPG, eurodizel ve benzin 3'ünü de opetten başka hiç bir yerden almadım 4 senedir. Yakıt namına en ufak bi sıkıntı yaşamadım.. Bu arada pompadan pompaya bile kalite farkı oluyor bir örnek bizim burda bi shell var sadece dış görüntüsü shell içi ne allah bilir bi kaç güvenilir tanıdığımız sorun yaşadı bu istasyondan![]()
M.K.ATATÜRK
hepsini denedim,bence opetten daha iyisi yok,hem ses bakımından hem çekiş bakımından, hem daha uzun yol yapma açısından... en son tam 40 gün önce depoyu fulledim ve istisnasız hergün arabayı kullandığım halde daha ışık yanmadı...
Konu dexter tarafından (19/11/2013 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir.
Opette motor sesi müthiş artıyor, arkadaşların dediği gibi bende de traktöre dönüyor punto. Ayrıca araç yığılma yapıyor gitmiyor pek.
Shell bu konuda en başarılı bence hepsini en az 1 er depo denedim ama shell in üstüne yok
Sürekli opetten dizel alan arkadaşlar:
Opetteki dizelinin rezalet olduğunu nasıl anlamayı düşünüyorsunuz?? Anlayamazsınız
2-3 depo Shell/Total kullandıktan sonra yeniden opet deneyip, ondan sonra yeniden yorum yapmanızı beklerim.
birkaç kere opetten aldım pişman oldum,hem ses arttı hem performans azaldı,opete sadece market veya wc için girerim![]()
Opet kullanıyorum ve gayet memnunum. Shell ve Opet'den başkada yakıt kullanmam..
aman abi total candır, ben hepsini kullandım, 1 yıldır da total e devam ediyorum, shell opet bp po ile litresi 4,45 tl iken 200 km civarı giderken total ile 260-280 km arası gidiyorum, performansıda güzel. opet kullnadığım en kötü dizel yakıttı, aldığım zaman arabadan soğudum, sizi bilemiyorum.
dünde trafik çok sıkışıktı TOTAL için caddenin karşısına geçmeye cesaret edemedim hemen karşısındaki lukoilden ecto dizel aldım, ecto dizelinde performansına diyecek yok, totalden eksiği yok fazlası var gibi performans ve motor sesi bakımından. ışık yanınca km olarakda fark olup olmadığını yazarım.
bence zoruri olmadığı halde opet kullanan arkadaşlar gidip bir kere totelden alsınlar. millet olarak yeterince takıntımız var, yakıta bari takılmayalım.
edit; yukarıda yazılanları okumamıştım, opet hakkında söylediklerim doğru demekki, sadece bende negatif etki bırakmamış.
Konu sadece_erhan tarafından (20/11/2013 Saat 10:02 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri