akılı kel'den yakıtı shell'den alacaksın![]()
Opetin yakiti biraz kalin oldugundan dolayi motor calisirken sesli calisma yapar. Total den yakit aldim fakat o zamanda arac duman atmaya basladi ama km olarak fazla yol yapiyordu. Son karari shell v-power nitro+ kullaniyorum cekis olarak gayet memnunum biraz ince mazot oldugu icin 1depoda ortalama 50 km daha az yol godiyor fakat arabanin calisma sesi cok rahat oldugu icin shelle devam.![]()
Sent my iPhone using
akılı kel'den yakıtı shell'den alacaksın![]()
Eski dizel aracımda ben de Opet'ten memnun değildim. Bariz sesli çalışıyor ve çekişi düşüyordu. Shell, BP ve Total birbirine yakın, bence en iyi istasyonlar.
opetten kesinlikle almam rezalet opetteli mazotun yakıt olduğunu anlamıyorsa arabadan anlamıyor demektir
doğru dürüst adam gibi yaz görüşünü belirtebilirsin ama saçma sapan yok araban anlamaz yok bilmem ne diyemezsin aracı aldığımdan beri opet ten alıyorum hiçte bir şikayetim yok bana kalırsa senin düşüncende tamamen psikolojik emin ol senin aracına ben senden gizli opet koysam anlamazsın bile o yüzden rastgele yorum yapma bence opet gayet iyidir 25 bin km dir opet le devam ediyorum ve zorunlu olmadıkça başkada almam
Gerilmeyin arkadaşlar
Şafak da görüşünü belirtmiş zaten. "Arabadan anlamıyorsun" bir hakaret değil, subjektif bir yorumdur sadece. Biraz abartılı olsa da (bence).
Kimine göre Opet süper, kimine göre berbat. Bu net bir kanaate bağlanabilecek bir konu değil (laboratuvar ortamında test yapmak dışında).
aslında niyetim opet i savunmak değil Evren kardeş ancak böyle direk sığ yorumları görünce ifrit oluyorum lafa bak ''opet rezalet yakıt alan arabadan anlamaz '' böyle bir yorum olur mu ? yoksa hiçbiri benim babamın firması değil hangisi ekonomik ve kaliteliyse ondan almak gerek
Neyse canımherkes görüşünü bildiriyor, üstünüze alınmayın nacizane tavsiyem. Güzel güzel yazışalım.
10 numara yağ en iyisi![]()
Driven by the future
Araç performansında ve çıkardığı seslerdeki ufak değişiklikleri yakalamak/yakalayamamak "araçtan anlamak/anlamamak" değildir.
Bu bahsettiğimiz Opet'in dizeli, beni çıldırtacak şekilde etkilerken, bir çok kişi bu farkı farkedemiyor olabilir.
**Bu sadece hassasiyet farkıdır. Araçtan anlamamak değildir.
kesinlikle katılıyorum. araçtan anlamak nedir? motorundan elektirik aksamından donanım konforundan kaportasından yoksa hepsinden mi? yakıtın iyiliği güzelliği istasyonundan arabanın modeli yaşı kullanma şekli yolu hava şartı hepsine bağlıdır.
insanlar araçtan anlamıyor diye itham etmek hoş değil... erenemrenin tepkisine katılıyorum.
furkan arkadaşta gayet güzel nokta atışı yapmış hassasiyet farkıdır diye...
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
Security
ya hakikaten anlamıyorum bu nedir komplekslik bu cümlenin mecazi olduğunu bile anlamayan kişiler var sadece gülüyorum ve komik ya resmen takıldığınız seye bakın ne alınmışsınız
konu mazottan benzine degisecek ama
uzun mesafe konusunda petrol ofisi
iyi performans konusunda shell
motor sesinin artısı konusunda opet 1 numaradır
genel olarak ise petrol ofisi hem uzun mesafe hem performans hemde motor icin en iyi tercihtir -benzinde-
bir ara mecburiyetten Bp den euro dizel aldığımda fiestanın yakıt filitresi ile ilgili bir sorun yaşamıştım o tarihten sonra bir daha bp den almadım. yıllardır opet kullanırım bir sorun yaşamadım.
Ben makine teknisyeniyim ve çalıştığım iş gereği genelde yakıtlarla içli dışlı fazlaca haşır neşirim.çalıştığım tekneye bir kerede ortalama 45 küsür ton euro dizel alırız.ve genelde petrol ofisinden gelir.yakıtı getiren arkadaşlarla genelde yaptığımız sohbetlerden birinde bana, petrol ofisinin normal dizel olarak sattığı yakıtı opet euro dizel diye satıyor demişti fakat bu sadece kişisel bir görüşte olabilir, gerçekte olabilir, reklamda olabilirbende benzinli motor olduğu için sesten çok çekiş gücüne ve yol performansına bakıyorum
![]()
diesel aracını yeni almış birisi olarak böyle bir konuya rastlamak beni çok mutlu etti
yazılanları baştan sona okudum
ama kafam allak bullak olduben de arabandan çıkan opet kartı aktif edip aracıma bundan sonra hep opetten yakıt almayı düşünüyordum.
memleketten urfaya gelirken yakıtımı shell den almıştım performans ve yakıt ekonomisi olarak çok memnun kaldım.aracım daha yeni olmasına rağmen 750 km yol yaptı 1 depo ile.
total in yakıtının iyi oladuğunu da ilk defa burada okuyorum çok şaşırdım doğrusu![]()
Aracınız henüz çok yeni oldugu için yakıtı muhakkak ki fazla olacaktır zamanlar düşer. Konu içinde biz sürekli podan alıyoruz aynı benzınlıkten iş geregince 400.000 km kadar 2004 doblo 1.9 jtd kullandık aynı sekilde linea ve şu andada 2 yeni kasa doblomuz var. Bence petrol ofisinden sasılmamalı.
vallahi ne bileyim siz de PO diyorsunuz insanın iyice kafası karışıyor
İlle OPET alacam diyenlere de:
En azından Ultra Force Eurodiesel alın da diğerlerinin düz Eurodizeli gibi kullanın
ECO Force Eurodiesel alınmaması taraftarıyım...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri