Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
52 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Opet ten mazot alma gafletine düştüm

FIRAT TUNA DENİZ
    ESH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 86

Opetin yakiti biraz kalin oldugundan dolayi motor calisirken sesli calisma yapar. Total den yakit aldim fakat o zamanda arac duman atmaya basladi ama km olarak fazla yol yapiyordu. Son karari shell v-power nitro+ kullaniyorum cekis olarak gayet memnunum biraz ince mazot oldugu icin 1depoda ortalama 50 km daha az yol godiyor fakat arabanin calisma sesi cok rahat oldugu icin shelle devam.

Sent my iPhone using

caner can
    Eagle34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 51

akılı kel'den yakıtı shell'den alacaksın

Ev .
    Evren_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 403

Eski dizel aracımda ben de Opet'ten memnun değildim. Bariz sesli çalışıyor ve çekişi düşüyordu. Shell, BP ve Total birbirine yakın, bence en iyi istasyonlar.

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

opetten kesinlikle almam rezalet opetteli mazotun yakıt olduğunu anlamıyorsa arabadan anlamıyor demektir

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı safakakbiyik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opetten kesinlikle almam rezalet opetteli mazotun yakıt olduğunu anlamıyorsa arabadan anlamıyor demektir
    doğru dürüst adam gibi yaz görüşünü belirtebilirsin ama saçma sapan yok araban anlamaz yok bilmem ne diyemezsin aracı aldığımdan beri opet ten alıyorum hiçte bir şikayetim yok bana kalırsa senin düşüncende tamamen psikolojik emin ol senin aracına ben senden gizli opet koysam anlamazsın bile o yüzden rastgele yorum yapma bence opet gayet iyidir 25 bin km dir opet le devam ediyorum ve zorunlu olmadıkça başkada almam

6. Bu mesajı için 2 kişi erenemre'ye teşekkür etti:

Ev .
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Gerilmeyin arkadaşlar
    Şafak da görüşünü belirtmiş zaten. "Arabadan anlamıyorsun" bir hakaret değil, subjektif bir yorumdur sadece. Biraz abartılı olsa da (bence).

Kimine göre Opet süper, kimine göre berbat. Bu net bir kanaate bağlanabilecek bir konu değil (laboratuvar ortamında test yapmak dışında).

Misafir047

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğru dürüst adam gibi yaz görüşünü belirtebilirsin ama saçma sapan yok araban anlamaz yok bilmem ne diyemezsin aracı aldığımdan beri opet ten alıyorum hiçte bir şikayetim yok bana kalırsa senin düşüncende tamamen psikolojik emin ol senin aracına ben senden gizli opet koysam anlamazsın bile o yüzden rastgele yorum yapma bence opet gayet iyidir 25 bin km dir opet le devam ediyorum ve zorunlu olmadıkça başkada almam
    sanamı sorcam nasıl yazacağımı burda hakeret yok kompleksli biriysen yapacağım bişey yok sen önce başkalarının fikirlerine saygılı olmayı öğren

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı Evren_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerilmeyin arkadaşlar
    Şafak da görüşünü belirtmiş zaten. "Arabadan anlamıyorsun" bir hakaret değil, subjektif bir yorumdur sadece. Biraz abartılı olsa da (bence).

Kimine göre Opet süper, kimine göre berbat. Bu net bir kanaate bağlanabilecek bir konu değil (laboratuvar ortamında test yapmak dışında).
    aslında niyetim opet i savunmak değil Evren kardeş ancak böyle direk sığ yorumları görünce ifrit oluyorum lafa bak ''opet rezalet yakıt alan arabadan anlamaz '' böyle bir yorum olur mu ? yoksa hiçbiri benim babamın firması değil hangisi ekonomik ve kaliteliyse ondan almak gerek

Ev .
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Neyse canım herkes görüşünü bildiriyor, üstünüze alınmayın nacizane tavsiyem. Güzel güzel yazışalım.

gökhan gokan
    rohan4421 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 81

10 numara yağ en iyisi
    Driven by the future

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Araç performansında ve çıkardığı seslerdeki ufak değişiklikleri yakalamak/yakalayamamak "araçtan anlamak/anlamamak" değildir.

Bu bahsettiğimiz Opet'in dizeli, beni çıldırtacak şekilde etkilerken, bir çok kişi bu farkı farkedemiyor olabilir.
    **Bu sadece hassasiyet farkıdır. Araçtan anlamamak değildir.

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç performansında ve çıkardığı seslerdeki ufak değişiklikleri yakalamak/yakalayamamak "araçtan anlamak/anlamamak" değildir.

Bu bahsettiğimiz Opet'in dizeli, beni çıldırtacak şekilde etkilerken, bir çok kişi bu farkı farkedemiyor olabilir.
    **Bu sadece hassasiyet farkıdır. Araçtan anlamamak değildir.

kesinlikle katılıyorum. araçtan anlamak nedir? motorundan elektirik aksamından donanım konforundan kaportasından yoksa hepsinden mi? yakıtın iyiliği güzelliği istasyonundan arabanın modeli yaşı kullanma şekli yolu hava şartı hepsine bağlıdır.

insanlar araçtan anlamıyor diye itham etmek hoş değil... erenemrenin tepkisine katılıyorum.

furkan arkadaşta gayet güzel nokta atışı yapmış hassasiyet farkıdır diye...
    Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...

16. 20/11/2013, 23:56

Misafir047

ya hakikaten anlamıyorum bu nedir komplekslik bu cümlenin mecazi olduğunu bile anlamayan kişiler var sadece gülüyorum ve komik ya resmen takıldığınız seye bakın ne alınmışsınız

HARUN BAYRAK
    hrnofis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Işıltılı Siyah
    Plaka
    46AT182
    Edilen teşekkür: 2

konu mazottan benzine degisecek ama
    uzun mesafe konusunda petrol ofisi
    iyi performans konusunda shell
    motor sesinin artısı konusunda opet 1 numaradır
    genel olarak ise petrol ofisi hem uzun mesafe hem performans hemde motor icin en iyi tercihtir -benzinde-

must sekseniki
    must82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 60

bir ara mecburiyetten Bp den euro dizel aldığımda fiestanın yakıt filitresi ile ilgili bir sorun yaşamıştım o tarihten sonra bir daha bp den almadım. yıllardır opet kullanırım bir sorun yaşamadım.

caner adanır
    marineros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 76

Ben makine teknisyeniyim ve çalıştığım iş gereği genelde yakıtlarla içli dışlı fazlaca haşır neşirim.çalıştığım tekneye bir kerede ortalama 45 küsür ton euro dizel alırız.ve genelde petrol ofisinden gelir.yakıtı getiren arkadaşlarla genelde yaptığımız sohbetlerden birinde bana, petrol ofisinin normal dizel olarak sattığı yakıtı opet euro dizel diye satıyor demişti fakat bu sadece kişisel bir görüşte olabilir, gerçekte olabilir, reklamda olabilir bende benzinli motor olduğu için sesten çok çekiş gücüne ve yol performansına bakıyorum

bilal yıldırım
    speeddream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Petrol Yeşil
    Edilen teşekkür: 4

Teknik Konu

diesel aracını yeni almış birisi olarak böyle bir konuya rastlamak beni çok mutlu etti
    yazılanları baştan sona okudum
    ama kafam allak bullak oldu ben de arabandan çıkan opet kartı aktif edip aracıma bundan sonra hep opetten yakıt almayı düşünüyordum.
    memleketten urfaya gelirken yakıtımı shell den almıştım performans ve yakıt ekonomisi olarak çok memnun kaldım.aracım daha yeni olmasına rağmen 750 km yol yaptı 1 depo ile.
    total in yakıtının iyi oladuğunu da ilk defa burada okuyorum çok şaşırdım doğrusu

Eray Aydın
    leomar32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 R 6382
    Edilen teşekkür: 62

Alıntı speeddream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diesel aracını yeni almış birisi olarak böyle bir konuya rastlamak beni çok mutlu etti
    yazılanları baştan sona okudum
    ama kafam allak bullak oldu ben de arabandan çıkan opet kartı aktif edip aracıma bundan sonra hep opetten yakıt almayı düşünüyordum.
    memleketten urfaya gelirken yakıtımı shell den almıştım performans ve yakıt ekonomisi olarak çok memnun kaldım.aracım daha yeni olmasına rağmen 750 km yol yaptı 1 depo ile.
    total in yakıtının iyi oladuğunu da ilk defa burada okuyorum çok şaşırdım doğrusu
    Aracınız henüz çok yeni oldugu için yakıtı muhakkak ki fazla olacaktır zamanlar düşer. Konu içinde biz sürekli podan alıyoruz aynı benzınlıkten iş geregince 400.000 km kadar 2004 doblo 1.9 jtd kullandık aynı sekilde linea ve şu andada 2 yeni kasa doblomuz var. Bence petrol ofisinden sasılmamalı.

bilal yıldırım
    speeddream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Petrol Yeşil
    Edilen teşekkür: 4

vallahi ne bileyim siz de PO diyorsunuz insanın iyice kafası karışıyor

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

İlle OPET alacam diyenlere de:

En azından Ultra Force Eurodiesel alın da diğerlerinin düz Eurodizeli gibi kullanın

ECO Force Eurodiesel alınmaması taraftarıyım...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon