kimsenin şahsına hakaret edilmediği sürece tepki gösterilebilir. siyaset yapmayın ne demek...
o zaman puntoların ne kadar yaktığını paylaştığımız konularıda kaldıralım, mtv, ötv vergileri ile ilgili konularıda kaldıralım... hgs, yol durumları hız sınırları ile ilgili konularıda kaldıralım...
punto forumu komple kapatalım gitsin... yukarda saydıklarımın tamamında yapılan değişiklikler, uygulamalar, yenilikler siyasi erk tarafından yapılıyor.
bunları elbette ki tartışıp eleştireceğiz. buna elbette siyaset dahil olacak. zamları istemiyorum sevmiyorum bana ne demek midir siyaset yapmadan tepki göstermek...
bugün yaşamın tamamı siyaset tarafından yönetiliyor ve şekilleniyor. dolayısı ile bizi etkileyen şeyleri siyasi eksende tartışmamızdan daha doğal ne olabilir.
forum dahilinde ise adminlet, modlar iş hakaret tehdit boyutuna vardığında müdahele etmek içinde var.
siyaset yapmayın diyen arkadaşlardan rica ediyorum. siyaset yapmadan zamları eleştiren tepki gösteren bir konu açıp yorumlayabilir misiniz?
zammı yapan iktidarsa iktidarı eleştireceğim tabii ki bundan daha doğal birşey olamaz.
durmak yok pompaya devam gayet doğru bir tespit. zam sadece zam değildir. bunun vergi boyutuda vardır. litreye gelen her zamda ödediğimiz vergide aynı oranda artıyor...
mtv artıyor, ötv artıyor... tüm bunlar artınca herşeyde haliyle artıyor. asgari ücrete gelen zam ne kadar artıyor.
kahrolsun bağzı zamlar.... bunların hepsi siyaset işte... kahrolsun bağzı siyasetler...
Yer imleri