euro 5 ler kağıt üstünde daha az yakıyor..
Aynı motorlardan bahsetmiyoruz. Elma ile armut karşılaştırıyorsun. Aynı motorların DPFli ve DPFsiz olanlarını karşılaştırmalısın.
Bravo'larda, DPF ortalama yüzde 10 fark ettiriyor. 105lik dizeller bizim 120'liklere göre daha tutumlu, nedeni ise DPF nin düzenli olarak rejenerasyona maruz kalması..
euro 5 ler kağıt üstünde daha az yakıyor..
euro 5 motordon bahsedilmiş euro 5 motorun dpf siz modeli varmı bilmiyorum. benim bildiğim euro 4 ( grande puntodaki) birde euro 5 Şuan kullandığım. dpf li kullanıyorum kısacası grandeninkinden alt devırde daha atak ve daha az yakıyor.
Euro 5 motorların DPF'siz olanları Euro 4 motorlardır.
Bir motor Euro 5 ise, Euro 4'ten daha az yakıyor anlamına gelmez. Motorlar sürekli geliştirildiği için yeni nesil motorlar çoğunlukla önceki nesillere göre daha az yakarlar. Ancak burada dikkat edilmesi konu, cetirus paribus, yani tüm diğer etkenler sabit iken motorların nasıl yaktığıdır.
Örneğin, Euro 5 motor teknolojisini, Euro 4'te kullanırsanız, Euro 4 motor aynı Euro 5 motordan daha az yakar. Niye derseniz, Euro 5 motordaki DPF yakıt tüketimini arttıran bir sistemdir. Zira DPF'nin kendini temizleyebilmesi için fazladan mazot yakması gerekir. Bu da ortalama tüketimi arttırır. Buna ek olarak motorun gücü arttıkça kurum oranı da artar ve DPF daha çok kirlenir. Bu nedenle benim aracımın DPF'si sizin aracınızın DPF'sinden çok daha fazla kirleniyor ve daha fazla rejenerasyon yapıyor. Sizin aracınız 75 bg iken benim aracım 150 bg civarında...
Euro 5 motorlarda DPF iptalinin ardından tüketimin yüzde 10 kadar düştüğü görülmüştür. Bunu bu işlemi yapan kullanıcılar söylüyor.
Daha öncede yazmıştım fazla uzatmaya gerek yok. 1,5 yıl grande punto kullandım yaklasık 1 yıldırda evo kullanıyorum. grande punto varkende evo varkende aynı yolu işe gidip gelmek için kullanıyordum.önceki aracımda 30 000 km de ve map ve maf sensörünün temizliğine kadar bakımlı şimdiki kullandığım araçta 24 000 kmde aynı şartlarda. grande o yolda 6 evo ise 5,6 yakıyor. dpf li arac fazla yakar söylemi sizinde dediğiniz gibi euro 5 te kullanılan motorun bağzı aksamları yeni teknoloji ile yapıldığı için ortadan kalkmış durumda.yani son yazınıza istinaden dpf araca biraz fazla yaktırır ama teknoloji farkı olduğu için bu yakıt farkı ortadan kalkmıştır.( max tork 1750 dd den 1500 dd inmesi gibi )ben bunu görüyorum.
Aracim 2009 t-jet euro 4 mu euro 5 mi
GT-N7000 cihazımdan 2 ile gönderildi
ben aracıma hangi motorini almalıyım? 1.3 dizel 2009 model 90 hp. genelde opet fulforce olan var 2,34 ltsi olanı alıyorum, birde aynısının 2,27 ltsi olanı var? size hangisi daha iyi ve az yakar?
Şunu da belirtmek isterim, Avrupada E5 motorlar 85 beygir olarak geçiyor.Bizde 75.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri