Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bak güzel kardeşim ister inan ister inanma resimlerini çektim ama yazdıklarımın bir kısmını atlamışsın 64km'le 5.0 yakmadı bu araç sabit 80le giderken yaktı puntoda dijital km göstergesi yok bilgi ekranı 64km hızı nerden hesapladı ? gidilen yol / harcanan zaman = ortalama hız..
yani 80le giderken bu yakıt ortalaması çıktı , 90la giderkende 5.6 litre yakacak
Güzel kardeşim benim sana zaten itirazım yok. Sen yaktığın yakıtın fotoğrafını çekmişsin yayımlamışsın. Ama bunun üzerine dahi edepli bir şekilde konuşmaya izin vermeyenlere itirazım var. Ben T jet kullanan biri değilim. Motorun karakteristiğini bilmem ancak şu bir gerçektir. şehir dışı her benzinli motor zaten 5 LT yakar şehir içi de 7-7.5 yakar. eğer bu değerlerde sürekli dolaşıyorsan aracın çok çok güzel ammmaaaaa şehir dışı 6-7 yakıyor şehir içi 7.5 üzerine çıkıyorsan senin aracın yakıyor demektir. eğer ki 9-10 LT yi buluyorsa o zamanda çok yakıyordur. Bunu bile göreceli hale getirenler var. Herneyse ben üyeliğimin silinmesini talep ediyorum. madem uyarı rastgele verilebiliyor silinme işlemi de rastgele olabilir.