Konuyu şahsım adıma yüklemeye çalışanlar ve eleştirilmeye tahammül olmadığından dolayı kso021 moderatör arkadaş tarafından uyarı cezası almışım.

Bu uyarının ardından heralde şöyle bir şey yapmam gerekiyor.

M jet şehir içi 5.5-6 şehir dışı 3.5 yakar
T jeti kullanmayan bilmez dünyanın en ekonomik benzinli motorudur.
Multiairin sesi yeter.

Ya hakket yolda kalkmayan motoru övüyorsunuz bana. T jet güçlüdür kabul ederim gücün yanında su gibi içer benzini. m jet ekonomiktir bu yüzden yolda kalkmaz. zar zor 150-160 öp başına koy. Fabrika çıkışı araçlar böyledir. Yazılım mazılım hikaye. Madem öyle o arkadaş fiatla anlaşsın araç başına prim alsın. Fiatta kazanır o arkadaş da.

Size iyi forumlar. Afedersiniz ama ben arabam üzerine iddaya girerim ki t jet istanbul trafiğinde 8-10 LT altına düşmez. Bu 5 LT olayı hiç inandırıcı değil ortalam hız 64 sabit 80 ile gitmiş. bassana 90-100 bakalım ne olacak. Gir köprü trafiğine şubat 15 de bakalım ne olacak.

Artık lütfen üyeliğimi siliniz. Eleştiriye tahammülü olmayan, bazı şeyleri açık açık tartışmayı bilmeyen sadece kendi yaptığını doğru kabul eden sırf poh pohlanmaktan başka birşeyden anlamayan forumda benim işim olmaz. Millet ne araçlar yapıyor siz tampon değiştiren dizeli 7 LT altına düşmeyen benzini 10 LT tüketen araçları övüyorsunuz.

İyi akşamlar. Lütfen forumdan üyeliğimi siliniz.