bu şakanın patenti bana ait gecen sene yapmıştım 4 tl oldu demiştim arasında 20 krş kalmış şu an seneye 6 tl olurr
ben bu konuyu yeni gördüm başlıgı görünce yüregim hopladı))
bu şakanın patenti bana ait gecen sene yapmıştım 4 tl oldu demiştim arasında 20 krş kalmış şu an seneye 6 tl olurr
Foruma girerken endonezya daki 29 kuruşluk benzin zamından sonra ülke genelindeki eş zamanlı başlayan gösterileri düşünüyordum hayatımız içerisinde o kadar çok borçlandırıldık ki üzerimize serpilen ölü toprağını bir türlü atıp neler olduğunu anlayamıyoruz, tam bunları yazarken show da gösterilerin neticesinde devlet zam işini geri aldığını öğrendim hatta güldüm çünkü dün yapılacak olan gösteriler için polis birden dans etmeye başlıyo ve herkes oynuyo gösterilerde önlenmüş oluyo...Aman yarabbi bu nasıl iş, polis dans ediyor bu haberi görünce bizde nasıl olur diye bile düşünemedim gerçekten...Duyarsızlık için önce kendimi kınıyorum...Para kazanmam lazım daha rahat yaşamak için nasıl bırakayımda gideyim protestoya aklıma hemen bu geliyo yazıklar olsun bana, paraya kölelik yapıyorum diğerleride kazandığımı dahada fazla alabilmek için elinden geleni yapıyo üzülüyorum ama gene aynı şeyleri yapıyorm...
Forumdaki haberi görünce hemen hesap yapmaya başlayarak açtım mesajı 1 nisan olduğunu bile unutmuşum...
Arkadaşlar yakında hayal değil gerçek olacak....
Ha ha kalbim küt küt attı var ya konuyu açana kadar kalpten gidecektimm.![]()
![]()
yahu herkes yakında zaten bu fiyatlar olacak diyor, buda şaka değil miBu arada tam kalayı basıyordum ki 1 april miş
![]()
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
valla korkuttun bi an abi.![]()
depoyu doldurmaya gidiyordum valla![]()
Keyif BMW'Dir...
1 nisan da geçti gittiartık sene benzin 7 tl motorın 7.8 tl lpg 5 tl deriz
![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Bana kalırsa bu olay çok uzakta değil en fazla 6 ay
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri