Ben de montaj esnasında ustaya sormuştum. Kendisinin de lpg li fiat ı vardı. "benzinde olduğu gibi doğru değerleri göstermez, %30-40 yanılır " demişti. Ancak 6 aylık gözlemim ve anlık-ortalama değerlere bakınca gayet iyi çalıştığını düşünüyorum yol bilgisayarının, sapıttığını hiç görmedim. Gaza çok basınca tüketim artış değerleri, düşük devirlerdeki değerler veya yumuşak kullanımdaki değerlerin hepsi gayet normal gösteriyor.
Tesekkur ederim.. Starjet motordan cok memnunum.. Bende t-jet denemek istedim nasip olmadi.. Fun donanimida starjet motor secenegiyle nadir bulunuyor.. Daha cok uzun yolda arac kullandigimdan uzun yolda en az yakan benzinli punto bu.. Lpg ye gerek duymadim
Sent my iPhone using
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Valla mükemmel değerler bunlar gerçekten.Ben fire motorla bu ortalamalayı hiç yakalayamadım.Kullandığınız güzergah eğimsiz bir otoyol mu yoksa?Böyle yakıyorsa lpg taktırmaya bile gerek yok ki bence.
bu fun donamılı starjet ile dynamic donanımlı starjet motorları arasında fark varmı acaba
ben gp im 2006 model starjet 95 bg ile şehir dışı ( 4.2 ) yi görmüştüm
@ykaya1983 istanbul anadolu yakasindan tekirdag corluya giden otoban guzergahi inis cikislari var uzun yolda hic kasmadan bu degerlere ulasiliyor
@stotinka guzel degerler yakalamissiniz
@mkykaya motor kesinlikle ismi starjet ise ayni.. Fun dynamic emotion konfor ve goruntu donanim farkliliklari diye biliyorum..
Sent my iPhone using
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
[QUOTE=sedini;668425]@ykaya1983 istanbul anadolu yakasindan tekirdag corluya giden otoban guzergahi inis cikislari var uzun yolda hic kasmadan bu degerlere ulasiliyor
@stotinka guzel degerler yakalamissiniz
@mkykaya motor kesinlikle ismi starjet ise ayni.. Fun dynamic emotion konfor ve goruntu donanim farkliliklari diye biliyorum..
bende öyle biliyorum ama arkadaşların yazdıklarına takıldım araçlar arasında fark varmı diye onun için sordum ben yol bilgisayarında bakmadım ama yazılanlara bakılırsa benim aracım baya fazla yakıyor şehir içinde 500 600 lira yakıyor şehir dışında en son 2 ay önce ankara yaptım 110 liraya gitti
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri