"
Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 18:10 ) değiştirilmiştir.
bencede abartmamak lazım çok basit bir düzenek ve büyük kar sağlıyor. kendi ürünlerinin patentini almaya çalışan usta bana ' bak görüceksin 1-2 sene sonra insanlar bu sistemin ne kadar verimli ve kullanışlı olduğunu anlıcak gaz dye bişey kalmıcak yalan olucak ' dedi. bende hak vermeye başladım.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
lpg'den ziyade bende bunu ciddi düşünmeye başladım....
"
Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 18:10 ) değiştirilmiştir.
madem öyle neden denemiyorsunuz....
ben bugüne kadar kullanmadığım bir ürünün reklamanı ne yaptım ne de tavsiye ettim
ancak bu ürünü bizzat denedik
1. chipsiz benzinde sürdük
2. chipsiz lpg de sürdük
3. chipledik benzinde sürdük
4. chipledik lpg de sürdük
5. chipledik ekomaxladık benzinde sürdük
6. chipledik ekomaxladık lpg de sürdük
her denemeyi yaptık ve kesinlikle yakıt ekonomisi yapıyor...
chip + ekomax...sonucu gerçekten şaşırtıcı...
.
Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.
.
Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.
aklıma zakkum esktresi geldi....
zamanında ziya özel'e söylemedik laf bırakmadılar...
yada chip tuning için...hala ...eeeee fabrika neden yapmıyor onlar bilmiyor mu diyen arkadaşlar olduğu gibi...
ortada bu işi yapan birileri var...yaparsın takarsın memnun kalmazsan iptal edersin
Merhaba arkadaşlar.İsmim günay. Ben ilk sayfada tanıtımı yapılan ürünü ilk satışa çıktığında almıştım gittigidyor sitesinden.Asıl firması cyberenerji.com dur.Yaklaşık 7 ay önce.Aracım benzinli 1989 model mercedes 200e. daha önce 100km de 11 litre yakıyordu.cihazı alıp kendim montajladım.11 litre yakıt tüketimim 7 litreye düştü.Aracın çekişi inanılmaz derecede arttı.Eskiden yavaş yavaş hızlanan arabam artık gaza basınca yerinden fırlıyor.Yağ eksiltme sorunu vardı sistemden sonra oda kalmadı.7 aydır kullanıyorum çok çok memnunum.Satan arkadaşta çok ilgileniyor.Hemen her ay arayıp sistemle ilgili bir problem olup olmadığını soruyor.Benim tavsiyemle bir arkadaşımda dizel mercedes 200D arabasına taktı.Oda %25 tasarruf sağladı ayrıca çekişide çok arttı.Düzgün bir montaj yapıldığında sistemden kaynaklı bir sorun yaşanmıyor.Ben haftada bir suyunu kontrol ediyorum eksilme olmuşsa tamamlıyorum.Bu kadarlık bakımda normaldir.Bu benzin fiyatlarında %40 tasarruf sağladım. Tasarruf araçtan araca değişiyor ama %20 nin altına düşen olmamış hiç.Eski tip araçlarda yüksek tasarruflar ve güç artışları sağlanabiliniyor.
Konu Ziyaretçi049 tarafından (30/07/2011 Saat 10:27 ) değiştirilmiştir.
yazılımla %15 çok iyimser bir değer...normal şartlar altında %10 alırsın...
ben yazılımla bugüne kadar sadece kendi aracımda %20 yi gördüm...bunun dışında %8-12 arasında sonuç alındı....
ekomax bugüne kadar...6 binden fazla araca uygulanmış.
benim uygulamasına dahil olduğum araçlarda alınan değerler %15-33 arasında değişti.
genel olarak %20-25 ler görülüyor...ancak hiç yapmadı diyen bile %15 leri gördü...
herkesin sürüş tarzı bir değil aracın bakımı sağlığı bir değil yol yük şartları bir değil arabada ufak sorunlar olabilir...vs.vs..
Konuştukmu hatırlamıyorum ama sormak istedeim.
hidrojen sistemi takılan araç garanti kapsamından çıkarmı?
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
garantili olan bir çok araca yapıldı...herhangi bir sorun çıkmadı
ancak bu birazda servisin insiyatie....
.
Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 17:44 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri