benim ş içi 7- 7,5 arası ortalamam ş dışı ise 5-6 arası seyrediyor. lpg ye vurunca ş içi max 0,18 ş dışı 0,15 liraya tekabül ediyor.
km 11800
benim ş içi 7- 7,5 arası ortalamam ş dışı ise 5-6 arası seyrediyor. lpg ye vurunca ş içi max 0,18 ş dışı 0,15 liraya tekabül ediyor.
km 11800
merhabalar benim evo 1.3m-jet'im var
3600 km ve bilgisayar ekranında 4.7 yazıyor toplam ortalamada
ankarada olduğum için şehir dışı içi çok farketmiyor belki ondan az yakıyor olabilir
zamanla daha da az yakar diyen arkadaşlarım var (5000kmden sonra vs.)
4.5 zorlamak istiyorum
hazırda araba bulamadık mecburen skydome vs. vs. ota pusure para verdık araba 33.800TL ye geldi
para bir yerden çıkması lazım
az pedalını söküp debrajla kullanmayı bile düşünüyorum
araba tuhaf tam sehir içi arabası 70km de az yakıyor 90 da çok ekonomik değil hele 110 km de 6-7-8 çıkıyor. ha diğer arabalarımla kıyasla çok az hatta çok çok az ama dizele gerek olmayabilirde ankarada lpg çok ucuz
neyse biraz daha kullanıyım bakım masrafları genel kullanım zevki vs. kesin bir sonuca varırım
hmm skydome'un perdesınden tıkır tıkır ses gelıyor evet ama o da olur sorun değil
m-jet kucuk hacimli ilk devirlerde ölü gibi ama sonra iyi devirli kullanırsan 1.6 arabayı aratmıyor hatta torku sayesinde daha iyi bile sayılır eğimli yollarda
kazasız belasız kullan hayırlı olsun
ben alır almaz marşpiyeli bir ezdim kınalı kuzu oldu öyle duruyor yaptırmadım
autoking de sıra var, servis de (kavaklıdere) 200 gibi bir rakam istedi pahalı geldi
öyle kaldı
küçüçük bir yer için 1000km parası vermeye değmez kanımca![]()
klima hep 2'de km'de= 28 Kr...[Şehiriçi-Şehirdışı karışık] (2 Ayda 6000 km yaptım hala aynı)![]()
taktırcam zafer abi bilgilerin için saol bugun kibulcam o brcyi
![]()
Repair
abicim ş.içi olarak ölçmedim ama 1 depo yaklaşık 60 65 tl doluyor s.içi s.dışı karısık 425 km yol yapıyor buda ortalama 140 150 civarı yakıyor gevenlerde alanyaya gitti dağ yolundan toplam 1100 km yol yaptım toplam 150 tl lpg yaktıve osmaniyeye geldiğimde lpg bitmemişti yani tek kelimeyle süper yaaa
Konu beyaz evo80 tarafından (29/10/2010 Saat 09:37 ) değiştirilmiştir.
ölçmek nasip olmadı o kadar takmıyorum yakıtı birde onu takarsam arabayla iyice birbirimize giricez![]()
arkadaşlar aracım 1.4 dualogıc evo 77 bg kmside 1900 oldu aracım suan ortalama yakıtı 6.5'e düştü benzinli araç ilk aldıgımda 9.0 falanda şuan maşallah 6.5 ve dahada düşecektir eminim saygılarımla![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri