Alıntı jakabo_ank Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım ben yeni GP aldım.dizel almak için piyasaya çıktım ama orjinal km de ve temiz bir araç bulamadım benzinli aldım. tüpüde 3 gün önce taktırdım. harika yakıt, harika konfor. kardeş temiz ne bulursan al. dizel alcaksan eğer mutlaka servis kayıtllı olsun. inanılmaz oyunlar dönüyor. senelerdir araba alır satarım. bu sene puntolarda dönen dalavere kadar hiçbir arabada görmedim. GP alda hangisini alırsan al.
Valla arkadaş güzel araba çokta fiyatıda ona göre olur. Hem dizel, hem düşük km, hem orjinal, hem boyasız, hem temiz kullanmış, komple servis bakımlı, motoru, yürüyeni sağlam, düzgün araç arıyorsan emsallerine göre paraya daha çok kıymak lazım. Buda bir gerçek. Ama birçok kişi ucuza kapatmaya çalıştığı için ve alırkende üç beş kuruşuna kıyıp adam akıllı servise göstermekten kaçıyorsa çakallarda adama kitler döküntü arabayı. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Ben temiz araba almak için kalktım izmirden istanbula gittim. 3 gün adamı bekledim. Servisten rapor aldım. Öyle satın aldım. Satarkende elimde ekspertiz raporumla ona göre satarım. Çünkü kıl adamım. Arabamı biliyorum, nasıl kullandığımı biliyorum.Yolda çukur olsun kenardan geçerim,20 ile yavaş giderim, kasis vardır trafiğe aldırmam yavaşlarım geçerim, sigara içmeme rağmen arabamda sigara içmem, içirtmem. Bakımını atlamam. Temizliğine özen gösteririm.