Alıntı Stalker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Motor fazla sıcak olduğu zaman aracı durdursak bile fan belli bir süre daha dönmüyor mu bizim GPlerde?
Benim bildiğim araç dururken motoru rölanti çalıştırmak, aracı düşük devirde hareketli halde kullanmaktan daha fazla ısınmasına yol açıyor. En güzeli varacağınız yere gelmeye yakın aracı sakin ve düşük devirde sürmek, bu sayede motor suyu normal sıcaklığına geliyor. (performanslı olarak kullanımdan sonra bile.)
Bu arada t-jet kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim, bizim araçlar performanslı kullanımda bile (sıcak havada) hararet göstergesi nerdeyse kıpırdamıyor. Radyatör-fan sistemi oldukça başarılı.
Haklısın Mert, fan (sadece kendisi) gerektiğinde çalışıyor tabi.Ancak motorun kendi halinde, yani çalışarak normal sıcaklığa düşmesini beklemek motor ömrü açısından daha sağlıklı.Yüksek devir sonrası motoru (atmosferik-turbo) bir miktar rolantide çalıştırmak ya da sakin kullanmak gerekli.Burada amaç motorun rolantide dinlendirilmesi.Zaten sen de belirtmişsin durmaya yakın düşük devirde, sakin kullanmalıyız diye.Benim de söylediğim buydu zaten

Ben de genelde bu şekilde kullanırım...