Merhaba arkadaslar.yeni bir tjet aldım ama tuketimi hakkında bır bılgım yok.tl olarak km'de ne yaktıgını bıldırırsenız sevınırım.sehır ıcı ve dısı olmak uzere.Bırde arabanın on balatalardan ınce bır ses gelıyor.Normalmi?ıyı forumlar
Merhaba arkadaslar.yeni bir tjet aldım ama tuketimi hakkında bır bılgım yok.tl olarak km'de ne yaktıgını bıldırırsenız sevınırım.sehır ıcı ve dısı olmak uzere.Bırde arabanın on balatalardan ınce bır ses gelıyor.Normalmi?ıyı forumlar
slm bende seninkinin spor modeli war 1 yıldır kullanıyorum uzun yolda 5.5 şehir içide 6-7 filan yakıyo.yeni arabadaki her ses insanın kulağına geliyo wallanormaldir bi problem yoktur.kazasız belasız güle güle kullanman dileğiyle.
Ziyaretçi
Benim ortalamam sakin trafik ve kullanımda 6-7lt/100km.Tabi kullanım tarzına göre 10lt. ve üstüne de rahatça çıkabilir.
Frenlerden gelen ses normaldir muhtemelen.Aspesin yasaklanmasına bağlı olarak frenlerden ses gelebilmekte.Yine de servisin görmesinde fayda var tabi...
valla siz hiç basmıyosunuz arkadaşlar heraldebindiğim bütün t-jetlerin yakıt ortalaması 9.5-11.0 arasıydı
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
benim aracın ortalaması genelde 7.5-8 arası. yakın zamanda chip tuning yaptırdım, yakıtta bir değişiklik oldumu henüz tam bilemiyorum çünkü genelde şehir dışı kullandım. Ama pek bir değişiklik yok gibi gözüküyo, inşallah ta olmaz. Aynı ses benim balatalardanda geliyor bu arada.
Benim arabada da ortalama 7,5-8,5 litre arsında. Uzun yolda 90 km/h gidersen gayet rahat 5,0 - 5,5 litre değerlerini yakalayabiliyor.
aspesin yasaklanmasından dolayı bu ses de benden de gelıo cok servıse goturdum 1 2kere temızlediler aynı gun ıcınde tekrar gelmeye basladı ses. valla basmadıgınız surece cebınızı yakacak bı yakıtı yok ama basarsanız o zaman durumlar degısıorsehır ıcınde benım 8 9 lıtre basarsam da 11 lıtreye falan cıkıo
Şehir içi 6-7 arası gerçekten güzel değerler, ben tamamen sakin kullanırsam o değerleri yakalıyorum tabii o zaman da basmayacaksan niye aldın diye sorarlar adama![]()
ortalama 6-7 lt duyunca m-jeti satıp t-jet alayım diye düşündüm bi an..![]()
95000 km'de 7.6---8.3 lt arası 1ookm'de az yaktıramadım!!!.ş.içi 9.o lt buluyor.
benim de sehir dısında 7-8 arası sehir icinde 8-9 arası ama hakkını veririm arabanın![]()
StrucTuraL EngiNeeR
Ziyaretçi
Ziyaretçi
valla ben basıyorum ama t-jet gibi yakıyo..o yüzden hiç gözüm korkmadan t-jet alabilirm.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
şehiriçi sakin kullanımda 7.2-7.6 arası falan yakıyor. Şehirdışı sakin kullanımda 6.6-6.7 gibi yakıyor. Eğer biraz yardırırsan 7.8 civarı, hep sıkıştırırsan 9-10 lt lere cıkıyor.
Ziyaretçi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri