şehir içi fazla basmadan 6,0 gördüm.ş
şehir içi fazla basmadan 6,0 gördüm.ş
hey allahım yaaa o kadar haklıyız ki baksanıza slow dinlemeyi bile düşünüyoruz hala zam yaparlar yakında arabayı omuzumuza alıp sürücez
slow şarkı trafikte dinlemeyi sevmediğim için genelde kop-kop oluyor buda hıza sebep oluyor malum ortalamada artıyor bununla beraber
Selam beyler ben 2010 model gp active 77 hp multijet motor aldim yakit tuketimi iyi midir. Arac ile ilgili bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. Tesekkurler
oleyyy 7.7 ile rekora koşuyorum
![]()
![]()
bende en son ortalamamda (60TL Eurodıesel 2,66TL/lt) sehır ıcı 5.5lt/100km. degerını yakaladım.heralde sımdıye kadar sehırıcınde yakaladıgım en ıyı deger.daha once en ıyı 5.7lt/100km. gormustum...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Şehir içi 5,5 mi valla çok iyi ben en son 6,4 yaktım 2,67 den motorini aldım o da km de 170 kuruş yapıyo gibi bişey tamammen şehir içi tabi.
Konu mustafaf tarafından (10/10/2009 Saat 09:47 ) değiştirilmiştir.
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
1.4 fire dynamic, brc sıralı sistem, 2000-3500 devir..
40 (lt/depo)*0,8 kapasite = [32 (lt/depo)*1,72 (tl/opetgaz lt)] / 405 km = 0,1359 tl
ben 8.9 yakıyorum sehiriçi
1.4 fire active. dün gece Kocaeli/ Kandıra'dan Ankara/Eryaman a 348 km lik yolu 6.2 lt ortalama ile geldim. hiç ekonomik kullanmadım, bastım. dönüşte ekonomi modunu da deneyeceğiz inş![]()
geçenlerde beylikdüzünden-tophaneye gittik abimle beraber giderken tam yarım depo mazot vardı tekrar eve geldik garaja girdik bir baktık ışık yanmasına 2 diş kalmış yani tophaneden beylikdüzüne 8.2 ortalamayla geldik tabi baya bir yükledik seat leonla kapışıyorduk birazcık yaktışu anda 9.6 ile ilerlemeye devam
![]()
genelde şehir içi kullanıyorum ortalamam 5.5 lt.
bende 1.3 multıjet 75 bg kullanıorum ve inanılmaz menunum.geçenlerde maslak-pendik arası yol aldım.depoyu fullemiştim ondan bi gün önce ve yaklaşık 50 km yapmış halde pendik yoluna çıktım.ilk resmi durduğumda çekmek zorunda kaldım çünkü telefonu ayarlamam biraz riskti seyir halinde,2.resimde de dönüşte baya bi yol aldıktan sonra hazırlayıp çektim.ortalama 90-100 km arası 2000-2200 devirde gittim.buyrun resimler..
Arkadaşlar ben arabayı geçen hafta aldım. 5.5 diyenlere bakınca imreniyorum. Arabayı aldığım gün 50 Tl yakıt aldım. İçinde çok az vardı. Bayrampaşa'ya gitmiştik ruhsat işlemleri için. Bayrampaşa'dan çıkışta aldım 50 Tl boğaziçine girişte 1 saat dur kalk geldik o gün yaklaşık 1.5 saat trafik içindeydim sonrasında da durdum tabi. 320 km felan yaptım ışık yandı tekrar mazot aldım. Benim araba 1. ve 2. viteste çok yakıyor. dizel olmasına ragmen 10 lt'leri görüyor. İstanbul trafiğinde olduğumu ki evim de E-5 üerinde olduğunu düşünürseniz vay halime. 3. Vitese çok zor geçiyorum denecek kadar az. 6.3 ile 7.2 arasında yakıyor. Kışlık lastikler var suan. Nedeni bu olabilir mi? Bu araba bu kadar çok yakmaması lazım. Düşündürmeye başladı beni... Ne dersiniz?
Konu sisifos tarafından (14/10/2009 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik oldı
Arda Bey yorumunuz için çok teşekkürler. Ben de öyle düşünüyorum. Lanet olsun hep trafiğe denk geliyorum. Sanırım alternatif yollar bolmam gerekecek. Geçen 50 Tl'lik aldım trafikte 1.5 saat kaldığım halde 165 krş yaktı. Sanırım bu rakama alışsam iyi edeceğim. Hergün işe gidip geldiğim için yakıt benim için çok önemli![]()
Ziyaretçi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri