aracınız kaç bin km'de...rakam gayet iyi..ben 800ü geçemedim hala...
Printable View
5000 km e yaklaşıyo, arabayı 02,04,2007 de trafiğe çıktı
hafta sonu ceyrek deponun altındaydı yakıt 50 liralık attım kefkene gittim izmite giderken cok yuklendim arabaya 5 kişiyddik 180 gordum yuksek devirde kullandım domnustede 3500 deviri gecmemeye gayret ettim yani 65 ytl lik benzinle 350 km yl yaptım gayet iyi geldi bana
Ben yarım depoyla yaklaşık 400km gidiyorum.(390-410km) Yakıt tüketim değeri ise yaklaşık 5lt/100km
basta sürekli 6.8 falan yakıodu yawas yawas azalıo şu anda 5.8 falan {sürekLı sehiriçi} adana trafiği işte 3. witese atmadan başka bi ışık:)
arkadaşlar bende bursa istanbul arası körfezden 4,2/100 km ortalama gidip geliyorum 400 km şehirler arası 240 şehir içi şeklinde 70 mozotla yeterki arabayı fazla zorlama sürücüsün beklentilerini karşılayan bi araç gp yakıt tasarrufu anlamında...litre fiyatı 2,38
2 lastiğim patlakmış birkaç gündür. biraz da bastım yakıtım 7.4 lere çıktı. lastik havalarına dikkat. yakıtı çok etkiliyorlar.
depoyu 105 e doldurduk 700 gitti krş hesabını yapmadım ama ii heralde.........
çeyrek depoyla 175 yaptım. demekki full depoyla 700 yapacak :D
merhaba tum arkadaslar bugun bende sızın gıbı grande punto sahıbı oldum.:=)))cok mutluyum.
ortalama sehır ıcı 6lt.benım sakın kullanısımla..
saygılar.......
Antep yaptım geldim. ort hız 160 170. yakıt 8-9
yaw dizel araba okadar zorlmayla 185 lira yakıyo bu iyimi kotumu karar veremedim batuhan
bence bir an önce karar ver. tabi ki iyi :)
karma olarak 5.4 yakıyordu biraz zorladım şu aralar 5,9 da sabitlendi 80 ytl ye 600 km yol gidiyourm tahmini,gerçi bir arkadaş 6,4 ün altına inemedi hiç
ben de inemiyorum bu aralar. 7.4 lerdeyim :D
:s17: arkadaşlar bende grande puntomu 1 hafta önce aldım ikinci el ve 36500 km şuanYakıt tüketimi şuan şehir içi 6,9 yakıyor bence fabrika verilerinin üzerinde yakıyor.Aldıktan sonra mazot filitresi dahil bütün bakımlarını yaptırdım ama hala tüketim değişmedi.Bu arada bu siteyi hazırlayan ve buraya önerilerini yazan bütün arkadaşlara çok teşekkürler sayenizde grande punto ile ilgili çok yararlı bilgiler öğrendim.Hepinize hayırlı günler :icon_smile:
aramıza hoşgeldin. Bu site çok fena ortam inanılmaz güzel.Ben daha arabayı almadan hp profesörü olmazsam ne olim :D Dahada çok şeyler örenirsin arkadaşım.Yakıt konusunda söyliyeceğim ise 10.000 km sonrasında düşeceği olur.Çünkü fabrika verileri doğru.Sitede yine fabrika verilerinin altına inen arkadaşlar bile mevcut.Tabi senin kullanmanlada alakalı olabilir.Devirli kullanmadığınız zaman dahada az yakıyorlar iş kısacası sağ ayakta bitiyor