Konu ABNEW tarafından (03/04/2009 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.
gule gule kullan arda abi...
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
ilk yorum benden sanırım arda abi
tertemiz maşallah,parlıyor araba...jantlarada bittim yani...allah kaza bela vermesin,iyi günlerde kullanırsın inşallah...
malesef ilk yorum benden değilmiş![]()
Konu tolgaank88 tarafından (16/08/2008 Saat 18:07 ) değiştirilmiştir.
Lastikler dönüyor Arda. Araç da 2005 model
Güle güle kullan![]()
Arda, alalı yıl oldu yahu! Sen daha şimdi koyuyorsun fotoğrafları...![]()
abicim maaşşşaaallah diorm. güle güle kulllan. o düşündüklerinide bence hiç düşünme,hemen al
bide abi, nası memnunmusun ticettenyakıtı falan nassı? hızlanması falan? bnde satıp tjet almayı düşünüorm da...
Çağrı sağol.Hemen alacak ne param var ne de satıcı mevcutFiltre ve susturucu ile ilgili tam anlamıyla bilgi alamadım tuningçilerden.Farları Mehmette hallederiz de onda da kararsızım.
Tüketiminden sıkça bahsettim zaten.Sakin kullanımda gerçekten ekonomik bir araç.(Benim ortalamam 6.5lt/100km) Performanslı kullanımda ise tüm diğer araçlar gibi tüketim artmakta.Performans olarak gerçekten iyi.Çekiş gücü mjtd lerle yaklaşık aynı sayılır ama alt devirlerde ve üst devirlerde dizele göre çok daha iyi benzinli olması sebebiyle...
abi bizim dizellerde ztn alt devirlerimiz iyi ancak üst devirlerde ölüyoruz biz. tüketim olarak ztn bnm sakin kullanımımda 6 civarları, basınca bende 7 nin üstne çıkıorm. bizi öldüren kısım dizel servisleri , ve mazotun bu aşırı artışı. bende şu an hesap kitap yapıorm. ayarlayablirsem tjet e geçicem. hem o kadar masraf yaptık bizim gp ye onlarda boşa gitmesin die tekrardan gp düşünüorm. bakalm kısmet...
sana tavsiyem susturucu ve filtreyi daha sonraları taktırman, çünkü tasarrruf etme olasılıını ortdan kaldırıo, insanı çok gaza ggetirio![]()
Çağrı,
Kastettiğim devir 1000-1750d/d.T-Jet in bu devirlerdeki toparlanması mjtd ye göre daha iyi.
Araç değişiminde oldukça fazla zarar ediyoruz ama çok istekliysen tavsiye ederim tabi
Ben kendime yine de hakim olurum sanırım sese rağmen![]()
Tertemiz abi maşallah kazasız belasız ...
tekerine taş değmesin...
tertemiz gayet şık duruyo...![]()
''ıyyyyyyhhhhhh ne çikin araba'' diyelimde nazar deymesin allah kaza bela vermesin harika ve etkileyici...![]()
Arda, öncelikle araban çok güzel maaşallah...
Hava filtresinin birçoğunu denedim, işin uzmanlarına da sordum. Maalesef hava filtresi ile ses almamız pek mümkün değil !!
İşin teknik kısmını detaylı olarak bilmiyorum fakat çeşitli marka ve tipleri denememe rağmen o filtreden beklenen ''homurtunun'' esamesi yoktu... O yüzden eğer bulabilirsem ki şu ana kadar bulamadım, kapalı bir kutu içi filtre kullanmak istiyorum.
Egsoza gelince; Şu anda silencer tipi bir son susturucu kullanıyorum fakat egsozun ''susturucu aparatını'' kullanmama hiç gerek kalmadı şu ana kadar. Çünkü öyle abartılı bir ses alamadım.
O yüzden bende iyi bir son susturucu arıyorum. Tabii çok gürültü çıkarmayan fakat arabanın gücünü ve karakterini tamamlayan tok bir ses olacak...
Araştırdığım kadarı ile remusda gp için yapılmış bir model var fakat sesini duyma şansım olmadı...
Birde yakıt konusu, chip uygulamasından sonra çok sakin kullanmama rağmen 7 litrenin altına düşemedim. Bu da gülü seven dikenine katlanır demek oluyor galiba !!!
hayırlı olsun güle güle kullanın naylonları sökmüşsünüz hemen![]()
hayırlı ossun arda sen forum da eskisin ama araba yeni, spor paketmi koltuklarına bayıldım? (istikbalmi... irenç espiri)
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Teşekkürler.Zaten ben de kutu içi filtre düşünüyorum.K&N de buldum ama temsilcisi yok gibi Ankarada.
Son susturucu olarak da Remus ya da Sebring olabilir.Zaten bunlar çok fazla ses veren markalar değil.Ancak çok kaliteli üretimler.Amaç tok bir ses biraz da performans ve görünüm.Remus un bir modeli bana tavsiye edildi.Modelini bilmiyorum ama oval tek çıkış içinde 2 yuvarlak boru var.
Araştırmalarının sonucunu ben de bekliyorum...
Aracı almadan ilk yaptığım şey hemen naylonları sökmektir
Yeni sayılır 6 aylıkSpor paket ama istikbal değil
![]()
Çok güzel ama ben beyazını çok beğeniyorum.
Selman, ben de beyazı beğeniyorum GP da
Diğer araçlarda beyaz fazla güzel durmuyor...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri