Hımm arda senin aracı görmekte nasip olacakmış yani
Güle güle kullan bilader bir hışımla eski puntoyu satıp yenisini aldın valla deli cesareti hem fazladan zarar hemde cesaret ister..
Hayırlı olsun diyelim bir ara dükkanımıza teşrif ederseniz bir nazar boncuğu takarız![]()
beklerim bilader her zaman ,bu arada deli dedik kusura bakma bir değimdi o![]()
gerçekten çok güzel kanıma giriyorsun arda![]()
ewet tahmin edebiliyorum
takasa giren olsa hemen vericem vallaha
![]()
Maşallah kazasız belasız güle güle kullanın...
GP in mirror is faster than they appear !
abiicim maaaşallah. çok güzel duruo. güle güle kullan....
sport'da da bir başka durmuş canımgule gule kullan arda gercekten asar cosar olmuş araban, MASSALLAH
Sağol Oktay,
Evet, farlar junyan.Mehmet (Femoli) taktı.Farları dün test etme imkanım oldu.Bana göre kısa performansı orijinal farlarla aynı hatta biraz daha iyi gibi, yalnız uzun farların gücü biraz zayıf gibi geldi bana.Yani aydınlatma menzili biraz düşük gibi.Tabi çok da fark yok.Genel olarak memenunum.Xenonla daha da iyileştirilebilir...
Selektör yaparken kısalar-mercekli- sönmüyor.Ancak uzunları açınca kısalar sönüyor.
Konu ABNEW tarafından (24/08/2008 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.
Arda far yüksklik ayarı icin bir calısman oldu mu?
Ömer, henüz araştırmadım ama aklımda, taktırabilirim yani.Tabi kaç defa far yükseklik ayarını kullandım acabaSanırım hiç
![]()
mukemmel gozukuyor arda gule gule kullansiyah mı zemin krom mu ben secemedim ?
bir sey soracagım, xenon 'da dusunuyor musun ve fiyatları ne aralık da biliyor musun?
Konu siromar tarafından (24/08/2008 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir.
güzel olmuş siyah a da ayrı bir yakışmış. güle güle kullan....
xenon da çok farklı fiyatlar mevcut. almak isteyenlere ben de yardımcı olabilirim.
Heman çekmişsin fotolarıda maşallah araç zaten kitap gibi
Xenon fiyatları 140 ila 200 ytl arası değişiyor montaj ücretsizsite üyelerine..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri