Alıntı ED 088 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arda, öncelikle araban çok güzel maaşallah...
Hava filtresinin birçoğunu denedim, işin uzmanlarına da sordum. Maalesef hava filtresi ile ses almamız pek mümkün değil !!
İşin teknik kısmını detaylı olarak bilmiyorum fakat çeşitli marka ve tipleri denememe rağmen o filtreden beklenen ''homurtunun'' esamesi yoktu... O yüzden eğer bulabilirsem ki şu ana kadar bulamadım, kapalı bir kutu içi filtre kullanmak istiyorum.

Egsoza gelince; Şu anda silencer tipi bir son susturucu kullanıyorum fakat egsozun ''susturucu aparatını'' kullanmama hiç gerek kalmadı şu ana kadar. Çünkü öyle abartılı bir ses alamadım.
O yüzden bende iyi bir son susturucu arıyorum. Tabii çok gürültü çıkarmayan fakat arabanın gücünü ve karakterini tamamlayan tok bir ses olacak...
Araştırdığım kadarı ile remusda gp için yapılmış bir model var fakat sesini duyma şansım olmadı...

Birde yakıt konusu, chip uygulamasından sonra çok sakin kullanmama rağmen 7 litrenin altına düşemedim. Bu da gülü seven dikenine katlanır demek oluyor galiba !!!
Teşekkürler.Zaten ben de kutu içi filtre düşünüyorum.K&N de buldum ama temsilcisi yok gibi Ankarada.

Son susturucu olarak da Remus ya da Sebring olabilir.Zaten bunlar çok fazla ses veren markalar değil.Ancak çok kaliteli üretimler.Amaç tok bir ses biraz da performans ve görünüm.Remus un bir modeli bana tavsiye edildi.Modelini bilmiyorum ama oval tek çıkış içinde 2 yuvarlak boru var.

Araştırmalarının sonucunu ben de bekliyorum...

Alıntı KaMiKaZe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı olsun güle güle kullanın naylonları sökmüşsünüz hemen
Aracı almadan ilk yaptığım şey hemen naylonları sökmektir

Alıntı kukart Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı ossun arda sen forum da eskisin ama araba yeni, spor paketmi koltuklarına bayıldım? (istikbalmi... irenç espiri )
Yeni sayılır 6 aylık Spor paket ama istikbal değil