yeni haliyle resimleri anca ekleyebildim..ilk sayfada resimler..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Ertuğ jantların çok hoş.
jantlar hoş gerçekten. bir de cam filmi olsa daha bir güzel olacak.
sırasıyla =) bakalım belki yakın zamanda jant değişikliği düşünebilirim..ama bundan daha çok beğeneceğim bi model bulamadım hala..tek kusuru aşırı ağır olması bu jantların..sürekli arabada 4 kişi taşıyomuşum gibi...
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
![]()
sürekli 4kişi taşıyorsun zaten ertuğ
![]()
Çok güzel güle güle kullan![]()
güzel olmuş güle güle kullan.
Linea Dynamic 1,4 Fire
katılıyorum. bu forumda gördüğüm en güzel punto. bence şu anda hiç bir eksiği yok. abarttıkça keyfi kaçıyo arabanın. jantlar harika. renk çok uyumlu. ön farlar da pırlanta gibi parlıyo.jant göbekleri çok güzel. yani her şey yerli yerinde. bence bir düz punto vardır, bir de "orijinal-farklı punto" vardır. seninkisi ikincisi. fakat "modifiye punto" ya kaçarsa, otomobilin bence farkını kaybeder. modifiyeyi herkes yapıyo: tamponlar iniyo, çılgın bi jant, camlar siyah, sağı solu yazı çizi dolu... senin araba on numara (sayfa başındaki görüntüsüyle). ben olsam bir tek fun versiyonundaki arka cam üstü rüzgarlığı taktırmayı düşünürdüm. kısacası senin punto tam benim zevkime göre; ne bir eksik, ne bir fazla...![]()
bu arada tamponlar dinamic versiyonun orijinal tamponları mı bi oynama var mı?
ne kadar yakıyo ortalama? ve 0-100 denedin mi yeni jantlardan sonra?
Konu erdiyilmaz tarafından (02/06/2009 Saat 05:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
çok teşekkür ederim utku yorumların için..elimizden geldiğince bişeyler yapıyoruz..zaten sanatçı biri olduğum için abartı işler bana hoş gelmiyo..arkadaslarımın ve benim fikirlerimle böyle bişey yaptık..arka tampon grande punto nfs kit orjinal tampon aksesuar olarak alınıyor..bu arada 0-100 ölçmedim ama tatmin edici benim için performans..bu hali zevk veriyor bana..yakıt tüketimine gelince biraz fazlaya kaçıyo ortalamam 8.5-9.2 arası değişiyo şehir içinde..beğenin için tekrar teşekkür ederim..hepimizin puntoları güzel benim için çünkü hepsi gp =) herkes kendinden bişeyler katıyor araçlarına =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
eline sağlık. fiesta düşünüyordum ama senin araç gönlümü çaldıpunto'nun 1.4 95 hp fun almayı düşünüyorum. 77 hp fun'ı test ettim. performans kötü değildi fakat 95 de iyi olur hani... sen 95 hp olanı sürdün mü? fark ediyo mu? bi de 6 ileri var ya onda, cezbediyo insanı açıkçası.
senin bu nfs jantlar ve 205 lastikler mi yakıtı arttırdı? (yorumların benim için önemli. otomobillere benim kadar ilgili olan insanlar bulmak zor)
bu arada 2010'da yeni punto mu geliyo? bilen var mı?
Konu anvil tarafından (02/06/2009 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
95 çok daha iyi benimkine göre performans olarak..onu sürmedim ama t-jet sürdüm o çok hoşuma gitti hala aklımdan çıkmaz..bence 5 ileri daha mantıklı..jantlara gelince 205 taban onunda biraz etkisi var ama jantlar benim arabama göre biraz ağır oldu o yüzden çok ufak bir artış oldu..bu arada 2010 da belki makyajlı olarak gelebilr..tam olarak bilmiyorum ama bikaçtane foto görmüştüm..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
masalah çok güzel
kazasız güzel sürüşlere....
yalnız ilk kez beyaz renk bi arabaya yakışmış
ayrıca jantlar da çok güzel....
teşekkürler jantlarım satılık bilginize..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Kardeşimm jantları nerden aldın ne kadar maliyeti oldu sana sattını şimdi gördüm kaça satıyosunn ???![]()
Konu royalmen tarafından (15/06/2009 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.
kardesim jantları ben arkadasımdan 2. el sıfır ayarında aldım ama sıfır maliyeti 2600 civarı olmuştu ona..jantlar satıldı zaten 18 oz lara geçtim garajı düzenliycem kısa zaman sonra
Konu Romeo_er2 tarafından (14/02/2012 Saat 03:41 ) değiştirilmiştir.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
anladım cidden çok güzel jantlarmış bende jant arıyorum abartın orjinal yada replica jantlarını bulmak münkünmü
Şahsi fikrim NFS'ler bu jantlardan daha güzel bir hava veriyorduBirde yakından görmek lazım. Yenilerde hayırlı olsun, güle güle kullan
![]()
GP in mirror is faster than they appear !
yeni haliyle yeni resimleriyle 1. sayfada karşınızda..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
jantlar bitirimiş olayı zaten kazasız belasız çok sade ve güzel olmuş en güzeli abartıya kaçmamak zatenön farlarda geldimi süper olucak valla gelin gibi
teşekkürler anıl =) abarth farları alıcam yakın zamanda inşallah...spoylerimide siyah boyatmayı düşünüyorum jantlarla uyum için..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri