bir araça beyaz ancak bu kadar yakışır walla daha güseli var mı bilmem 2010 gpye kadar en güseli bence hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanmak nasip olsun
bir araça beyaz ancak bu kadar yakışır walla daha güseli var mı bilmem 2010 gpye kadar en güseli bence hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanmak nasip olsun
katılıyorum. bu forumda gördüğüm en güzel punto. bence şu anda hiç bir eksiği yok. abarttıkça keyfi kaçıyo arabanın. jantlar harika. renk çok uyumlu. ön farlar da pırlanta gibi parlıyo.jant göbekleri çok güzel. yani her şey yerli yerinde. bence bir düz punto vardır, bir de "orijinal-farklı punto" vardır. seninkisi ikincisi. fakat "modifiye punto" ya kaçarsa, otomobilin bence farkını kaybeder. modifiyeyi herkes yapıyo: tamponlar iniyo, çılgın bi jant, camlar siyah, sağı solu yazı çizi dolu... senin araba on numara (sayfa başındaki görüntüsüyle). ben olsam bir tek fun versiyonundaki arka cam üstü rüzgarlığı taktırmayı düşünürdüm. kısacası senin punto tam benim zevkime göre; ne bir eksik, ne bir fazla...![]()
bu arada tamponlar dinamic versiyonun orijinal tamponları mı bi oynama var mı?
ne kadar yakıyo ortalama? ve 0-100 denedin mi yeni jantlardan sonra?
Konu erdiyilmaz tarafından (02/06/2009 Saat 05:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
çok teşekkür ederim utku yorumların için..elimizden geldiğince bişeyler yapıyoruz..zaten sanatçı biri olduğum için abartı işler bana hoş gelmiyo..arkadaslarımın ve benim fikirlerimle böyle bişey yaptık..arka tampon grande punto nfs kit orjinal tampon aksesuar olarak alınıyor..bu arada 0-100 ölçmedim ama tatmin edici benim için performans..bu hali zevk veriyor bana..yakıt tüketimine gelince biraz fazlaya kaçıyo ortalamam 8.5-9.2 arası değişiyo şehir içinde..beğenin için tekrar teşekkür ederim..hepimizin puntoları güzel benim için çünkü hepsi gp =) herkes kendinden bişeyler katıyor araçlarına =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
eline sağlık. fiesta düşünüyordum ama senin araç gönlümü çaldıpunto'nun 1.4 95 hp fun almayı düşünüyorum. 77 hp fun'ı test ettim. performans kötü değildi fakat 95 de iyi olur hani... sen 95 hp olanı sürdün mü? fark ediyo mu? bi de 6 ileri var ya onda, cezbediyo insanı açıkçası.
senin bu nfs jantlar ve 205 lastikler mi yakıtı arttırdı? (yorumların benim için önemli. otomobillere benim kadar ilgili olan insanlar bulmak zor)
bu arada 2010'da yeni punto mu geliyo? bilen var mı?
Konu anvil tarafından (02/06/2009 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
hayırlı olsun!
Beyazda yapılanları gösteren bir renk. kazasız belasız güle güle kullan...
GP in mirror is faster than they appear !
beyaz süper renk hayırlı olsn iyi sürüşler..
saolun arkadaslar..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Beyaz süper oluyor güle güle kullan.
gule gule kullanın super bı renk.kendımden bılıyorum![]()
ŜĘŔĎÅŖ
yaa beyaz yaa.. bende beyaz istemiştimde bizimkiler yok demişlerdi.. bütün model çıkıor ortaya... bi film bi spoiler çok kral olur valla tadından yenmez=) hayırlı olsun güle güle kulan..
kol dayama ve fiber ön göğüs standartmı 2009 larda?
kol dayama,karbon görünüm göğüs,sis farı orjinal 2009 da bide punto yazılı kumaş paspas..jant kapaklarıda değişik eskilere göre ordan anlaşılabiliyo.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
saolasın kardes..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Gün ışığında çekilmiş fotoğraflarınıda bekleriz.
şu an çok kirli araba ilk yıkattığımda çekicem resimleri =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
hayırlı ugurlu olsun walla bu beyaz ayrı yakışıo maşallah allah kaza bela wermesin hastayım bu renge
Aracın eski resimleri karanlıktı biraz..şimdi arabayı yıkatıp gündüz bidaa çektim..
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Hoş araba,ama farlar siyah zemin olsaymış daha hoş olrmuş..bir de arkaya ledli stop takardın siyah zemin tadından yenmezz =)
Siyah zemin farları aracı alırken hediye etmek istedilerama ben kabul etmedim..yine siyah zemin mercekli takmak istiyorum xenon..folyoyla logo iptali benimde hoşuma gidiyo ama artık herkeste var aynısı..şimdilik sadece 17 orj sport jant-son susturucu-soğuk hava kiti vede çok ince bi siyah film düşünüyorum..eğer orjinal teyp değişmeden anfi -sub takılıyosa onuda yapmayı düşünüyorum..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri