maaşaallah . çok güzel duruo. allah hayrlısıyla binmeyi nasip etsin. kazasız belasız cezasız günlere inşş....
cok tessekr ederm mustafa abi.26 bin ytl alirsam iidir.ins.bundn snra bnde siznle takilcam .forum.grandepuntotr adina yani.buarada bnde mersndenm![]()
maaşaallah . çok güzel duruo. allah hayrlısıyla binmeyi nasip etsin. kazasız belasız cezasız günlere inşş....
bugun gumusluk belediyesinin onunde gordum işe giderkenstickerini yapıştıralım bi ara ıslatırız hem
![]()
Arabanın en son fotoğrafları arkadaşlar ; Bu arada şu kışı bi geçirelim ilk modum yay olacak sanırım 3,5 cm bi yay yeterli...
bunlar bildiğimiz ledli stoplar değil mi femolide olanlardan.
abi mukemml arac yha cok hos.allah kaza bela wermesn gercktn tek kelimeyle super yhaaa![]()
kardes ALLAH kaza bela göstermesin hayırlı olsun
Teşekkür ederim arkadaşlar inanırmısınız ben daha arabaya anca alışmaya çalışıyorum;Bundan önceki arabam yani takasa bayiye verdiğim bravam üzerinde 6 cm omp yay,komple performans egzoz v.s...vardı dış aksam ve yürüyeni farklıydı bakalım bunu da yapıcaz bişeyler sırasıyla ilk önce yay daha sonra manifold'dan başlayan komple egzoz sistemi ( Supersprınt) zenon...
hayırlı olsun arkadaşım.. ilk günden cezayı yemişsin geçmiş olsun.. benim de sana tavsiyem aman motorun o güzelim sesinin gazına gelme.. ibreyi bir anda alakasız yerlerde bulabiliyorsun--130un da baya üstünde
sonra can sıkıcı durumlar oluşabilir
T-Jet kullananlara söylemek zor ama yine de sağ ayağa dikkat etmekte baya fayda var
Hadi kazasız belasız kullanırsın inşallah..
hayırlı olsun allah kaza bela ceza wermesin walla gp ye beyaz renk çok yakışıo gerçi her renk ayrı güzel ama beyaz daha bi güzel duruyo bazen beyaz almadım die üzülüorum =( güle güle kullanın . . .
hayırlı olsun kardes..araba çok güzel..tjet işte daha ne olsun..fişek gibi..kazasız belasız..renk de güzel durmuş..bende beyaz seçmekle iyi bi kara vermişim![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Hayırlı olsun. Cezasız ve kazasız mutlu kulanmak nasip olur inşallah.
Unutmayalım EMNİYET KEMERİ sizi ve sevdiklerinizi, 2 Kg'lık YANGIN TÜPÜ aracınızı kurtarmak için.....
Dostum hayırlı olsun, Allah tekerını duz bastırsın.
Ogrenmek istedigim sey su;
(soyledın de kacırdım mı bılmıyorum ama)
-) Farlar ve stoplar fabrıka cıkısı orjınal mı sonradan mı taktırdın? (tekrar okudum da stopları sonradan taktırmıssın. farlar orjınal sanırım)
-) bu jantlar Fun versıyonuyla verılıyor dıye bılıyorum. Senınkı T-jet degıl mı ?
-) Brava n takasta kaca gıttı? pazarlık mutlaka etmıssındır. Kac lıraya aldın? (lıste fıyatı uzerınden)
Sımdıden tesekkur edeırm. Beyaz harıka bır secım...
Konu Pardus tarafından (06/11/2008 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri