cevaplar ıcın tesekkur ederım. tekrar gule gule kullanın. emın olun bastan asagı cok hosuma gıttı
arka stoplar ledli siyah tabanlı önler orjinal benim arabamın modeli t-jet sport versiyonu 1.4 120 hp turbo fun versiyonu değil bana maliyeti anahtar teslim 31000 ytl dir bravamı takasta 11000 ytl ye verdim
cevaplar ıcın tesekkur ederım. tekrar gule gule kullanın. emın olun bastan asagı cok hosuma gıttı
İnş. Kazasız Belasız Kullanırsın H.o Olsun Araban Abi Bu Arada FAzla BAsma Sonra Radar Yakalıyo![]()
aracı denizli auto showda inceledim hatta değiştirmeyi planlıyorum araç çok hoş burda ayak üstü pazarlıksız 33000 ytl dediler daha da düşer sanırım bide jantlar aynı vede yakından daha hoş duruyolar kazasız belasız
Ahh Be Muharrem Abi Güzeldi Senin BravaAma Şimdiki Dahada Güzel..! Daha Da Yakışıyor Sana..! Allah Kazasız Belasız Kullandırsın
Yakında Beyaz 3K Skydome Co-Pilot,Blue&Me 1.4 Starjetime Kavuşuyorum Allah Nasip Ederse
Bi Gümüşlüğün Tozunu Attırır Bide Bodrum Turu Yaparız
Haa Bu Arada Araçta Bi Kaç Değişiklik Yapmış Gibisin.. En Son Öyle GördümBi Fotoları Koyda Görelim
![]()
abi aracın hayırlı olsun performansıyla ilgili biraz ilgi verirmisin ben ocakta alıcam aynısından ve benim için performans en önemli şey alırsam pişman olur muyum.?
bence kesinlikle olmazsın![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Ulaş, yaklaşık olarak atmosferik 2000cc lik bir motorun performansını vermekte.GP içinde seçilebilecek en performanslı motor bu Türkiyede.Dolayısıyla başka bir seçenek yok şu an için.
Sanıyorum ehliyetinle beraber yeni aracına da kavuşacaksın.Dikkat et performanstan çok daha önemli şeyler de var dünyada,
Hoşgeldin, keyifli forumlar...
Dikkat et performanstan çok daha önemli şeyler de var dünyada
+ 1000
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Şu araçtan bi tane chipleseydik gerçek performansı cümle alem görecekti aslındaAdana'da satıldı mı acep hiç.
beyaz da kir tutuyorsa siyahı hiç görme istersen..ayrıca yukarda arama motorundan chiptuning diye aratırsan istedigin bilgilere ulasırsın..
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..
BRAVO 1.4 16V TURBO 120 HP ACTIVE
GRANDE PUNTO 3K 1.4 TURBO T-JET 120 HP SPORT 6AB ESP ABS ECC AJ(full donanım)
sizce performans olarak hangisini önerirsiniz daha önce sorulmuş olabilir özür dilerim ama ikisinin arasında kalıyorum sürekli.
motorlar güçler aynı,şahsen full bi punto alırım düz bravo almak yerine..
Ulaş, beyaz siyahtan daha az toz-kir tutar.Performans olarak GP Bravodan daha iyidir.Hatta yanlış hatırlamıyorsam 0-400m 155bg lik Bravodan da daha iyi GP nun.Tabi bu farklılıklar çok az.Ancak şunu demeliyim ki 1400cc lik t-jet en çok GP ye yakışmakta...
Bencede T-jet SPORT almakla pişman olmazsın performans ve Gösteriş bir arada benim şimdiki aklım olsa t-jet alırdım![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
teşekkür ederim cevaplarınız için.zaten dış görünüş olarak punto herşeyi anlatmakta.ara hızlanmaları nasıl peki vites araları iyimi. yani başkasının arabası olsa ve binseniz indiğinizde aklınızda kalabilecek bir arabamı.. ve birde yakıt nasıl harcıyor acaba..
Konu r.allen tarafından (31/07/2009 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri