Ön-Arka Tampon Eki
Yan Marşipiye
D2S Hella Bi-xenon Mercek
D2S Mtec 8000k Xenon kısa farlar
Skydome
Gündüz Ledleri
Cam Filmleri Önler Orta Derece-Arka Camlar En Koyu
...
Ön-Arka Tampon Eki
Yan Marşipiye
D2S Hella Bi-xenon Mercek
D2S Mtec 8000k Xenon kısa farlar
Skydome
Gündüz Ledleri
Cam Filmleri Önler Orta Derece-Arka Camlar En Koyu
...
Konu tyrant86 tarafından (03/08/2009 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir.
evet.ist'da yaptırdım.
Maşallah güle güle kullan çok zarif olmuş![]()
Bu Tampon eklerinin bizim gp leri çirkinleştirdigini düşünüyorum ve jant ve lastikler sanırım görsellikten cok konfor için gibi duruyor.Aracınız hayırlı olsun.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
valla süper olmuş güle güle kullan bide bir şey sorcam jantlar 15 mi ve filmden dolayı hiç sıkıntı yaşadın mı ceza filan?
jantlar 16".benim beğendiğim Platin P42 Black'ti ama türkiyede satılmıyormuş malesef.valla bizim buralarda arabaya bakıyorlar dönüyorlar bidaha bakıyorlar.jantları beğendiler ama sitemizdekilerin çoğu beğenmedi.herkesin fikri ayrı.film konusu ise b.kesir'in ilçesinde yaşıyorum polislerin çoğu tanıdık ve buralarda radar'a girmedikçe polisler pek rahatsız etmiyor ama bahanem çok durdururlarsa.bakalım yerlerse.
gündüz ledi yeni audilerde day-light denen olaya benzer bişey uygulattım.resimde pek net değil sanırım ya da açmayı unutmuş olabilirim.jantları 17 alacaktım ama 1800 tl ödemek pek mantıklı gelmedi.krom aksesuar hoşuma gittiği için uygulattım.tşkklr beğendiğiniz için.
sisleri de elimde h1 1oooo k var onlarda temelli mor yanacak die takmıyorum.jant konusunda platin p42 black aradım bulamayınca bunlar hoşuma gitti aldım.çok mu kötü jantlar?
tşkkr ederim forumdaki herkes kazasız belasız ve cezasız kullansın araçlarını.
damat ben değilim malasef.daha askerliğimi yapmadım.çok sevdiğim bi arkadaşımın ablası evleniyordu daha 2 haftalıkken aracım kıramadım süslettik
.kız arkadaşım baya kıskandı bu durumu.
Konu anvil tarafından (17/06/2009 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.
çok tatlı duruyor. güle güle kullan.
hocam aracı böyle görünce hoşuma giden yönlerinide söyleyeyim gitmeyenleride....
Araç sanıyorum makinadan parıl parıl parlıyor çok hoş olmuş hele güneş altında tahmin bile edemiyorum.Ama keşke almışken 3 kapı tercih etseydiniz...Jantları beğenmedim valla açıkçası aracı bozmuş bence.Birde araç çok yüksek geldi bana yay takmayı fln düşündünüzmü hiç ?
Araç çok hoş...Yanlız kapı kollarına ellemeseniz bide jantı biraz büyük ve aliminyum rengi kullansaydınız daha sportif durur gibime geldi.Bide gündüz Ledi ne ?Kazasız ve cezasız sürüşler
![]()
Siyah renk bu arabaya hakkatten yakışıyor ama jantlarınız başarısız-verdiğiniz para boşa gitmiş bence. Bir de, farları karartıp xenon yapmışsın ama sisler sarı. Bence sislerini hiç açmasan daha iyi edersin.
valla kanaatimce jantlar arabayı biraz ucuz göstermiş. Ama yine de farklı olma özelliğini ön plana çıkarıyor.
janatlar 16 yada 17 olsaydı daha hoş dururdu
GRANDE PUNTO 1.4 FİRE ACTİVE 77 BG 3K
Güzel olmuş.
Ama jantları bence de farklı bir desenle değiştirin.
Çok kollu jantlar daha güzel durur.
Xenonları kaça yaptırdınız?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri