UÇAMK MI HAYABUSHA MAHVETTİ VİPERİ BİZİM GP LERE NELER YAPARDI ALLAH BİLİR.... :p
adamlar uçuyo..
UÇAMK MI HAYABUSHA MAHVETTİ VİPERİ BİZİM GP LERE NELER YAPARDI ALLAH BİLİR.... :p
pimp my ride ın geçen programında 1.2 motor 65 hp arabaya nitro taktılar.nasıl yapıyolar adamlar anlamadım gitti.
kaancım o adamlar bisiklete bile nos takarlar valla manyak güzel motor modifiyesi ve görsel modifiye yapıyolar
kaan ve anıl bir gun ayarlasak bostanlı sahılde bulussak arabaları gormus oluruz musaıt olursanız..valla merak ettım canlı canlı gormek daha guzel olur...ben egekentte oturuyorum ama surekli o tarafa geliyorum...müsait olursanız sahile 3 punto çekelim renk renk...
valla ayarlayalım kaan hem sizin araçları görmüş olurum fikir edinirim hemde tanışmış oluruz..
bende tatilden döndüm valla banada uyar buluşalım 3müz hbrlesşiriz tarih konusunda
anıl organize edelim şu işi bostanlının bi tozunu atalım yaa ayarlayalım bi akşam..ben kipada pazarlamadayım saat 6 yada 7 gibi çıkıyorum...hafta içi hafta sonu farketmez yani..müsait olduğumuz bir gün takılırız..
Konu onur1907 tarafından (04/07/2008 Saat 12:24 ) değiştirilmiştir.
tamam ayarlıyalım bir gün yapalım valla ben kaanlada konuşuyım sonra özelden hbrleşiriz buluşuruz biraz folyo kaldıysa banada getirirsin sonra yaparız plakalığa bişeler yrn yada pazar olabilir bugun akşamda olabilir kaanlada konuşuyum özelden yazarım sana
ok anıl folyo ayarladım braz once plakalık için..ajansla konustum braz getirttim olmadı aydınlıkta yaparız hep beraber...hepimizin müsait olduğu bi zaman ayarlayalım..bu akşam dersen gelirim 19:30 gibi orda olurum...
uyar kardeşim pm attım konusuruz...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri