15 günlükken geçirdiğim 2 talihsizlikten sonra 1 hafta ayrı kalmak zorunda kaldığım bebeğime bugun itibariyle kavuşmuş bulunmaktayım.herkese keyifli forumlar sorunsuz sürüşler diliyorum
![]()
15 günlükken geçirdiğim 2 talihsizlikten sonra 1 hafta ayrı kalmak zorunda kaldığım bebeğime bugun itibariyle kavuşmuş bulunmaktayım.herkese keyifli forumlar sorunsuz sürüşler diliyorum
![]()
hadi gozunuz aydın,umarım tekrar başınıza boyle şeyler gelmez...
aman bugune ve diğer butun çarşambalara dikkat![]()
hadi geçmiş olsn... bidaa da ayrılmazsınızz innşşş![]()
tolgacım çarşamba korkusundan birmottan eve kadar dualarla geldim evin önüne kadar. kapattım perşembeyi bekliyorum gezmek için
teşekkür ederim çagrı dilerim ayrılmayız![]()
Konu Linos tarafından (11/06/2008 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
tekrar geçmiş olsun Allah bir daha ayırmasın inşallah diyelim![]()
hayırlı olsun zehra ilk gunden farksız duruyor keretaumarım bir daha araba konusunda canın sıkılmaz.keyifli surusler diliyorum sana...!!!
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
gecmıs olsun...keske servıse vermısken park sensorlerınıde boyatsaydınız![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
park sensörlerini aracı aldığım gün hediye diye söylemişler ama takmamışlardı hazır servise girmişken aradan çıkartmışlarboyamamış keratalar mustafa
![]()
Hadi gözün aydın Zehra... Umarım bir daha talihsizlik yaşamazsın!![]()
tesekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz içinforumda mesajdan alıntı yapmayı bilmiyorum nasıl yapılıyo eliniz değmişken bi tarif etseniz
![]()
Konu tolgaank88 tarafından (11/06/2008 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
zehra tıkla alıntıya o kadar bir pencere cıkıcak alıntı yaptıgın icin o alıntı yaptıgın yazının altına da kendi fikirlerini yaz gonder gitsin![]()
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
tamponun değiştiğinin fotoğrafta belli olması zordur,daha doğrusu benim için oyle
ama gerçekten arabanız pırıl pırıl,parlıyor...bu kadar iş gelmesi normal yani,çok nazar vardır bu aracta...nazar boncuğu iyi olur...allah kaza bela vermesin birdaha...
Konu Linos tarafından (11/06/2008 Saat 18:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
ooo hadi gozun aydınhiç bir sorun gorunmuyor resimde iyi bir çalışma yapmışar...
inşallah bir daha talihsizlikler olmucakgule gule kullanın GP nizle kalmanıza sevindim bi ara satıcam felan demiştin uzulmustum
![]()
zehra hanım hadi gözünüz aydın puntocuğunuza kavuşmuşsunuz maşallah diyelim nazar deymesin allah tekrarını yaşatmasın kazasız belasız sürmeniz dileğiyle 3 ve 4. resimdeki sizin arabanızın yanındaki arabanın jantları mütişmiş o dikkatimi çekti![]()
hayırlı olsun
Zehra hayırlı olsun yeniden GP. Sana demiştik ilk günkü gibi olur diye.. Umarım artık başına bir şey gelmez aracının. Bulduğun yerlere nazar boncuğu as bence..
Herkes fotograftalarda ilgisini çeken yerleri fark ediyorBende tabiki sticker'a baktım..
Alt tarafda da güzel durmuş.. Üst tarafınıda çıkarmışsın stickerın, alışık olduğumuz yer ve görünüşten uzak ama hoş olmuşş.
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri