gözünüz aydın allah kaza bela vermesin
farklı olsun diye yapmadım üst tarafa yapıştırmak istedim birmot etiketini sökemedimalta yapıştırırkende bi parçası koptu bende üstünü tamamen söküp farklı bi sticker şekli çıkardım ortaya
içimde kalmadı artık benimde stickerim var
çok hızlı bi şekile geldi gönderen arkadaşlara çok teşekkürler
![]()
gözünüz aydın allah kaza bela vermesin
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Geçmiş olsun aracınıza kavuşmanıza sevindim. Umarım ayrılmazsınız bir daha. Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın. Sevenleri ayırmak büyük günah dikkatli olalımNe bağladım beah.
zehra geçmiş olsun ve gözün aydın.Bende aldığımın ilk zamanların da ufak bi sorundan dolayı 1 hafta ayrı kalmıştım.Ne zaman geçmek bildi nede farklı arabalar keyif verdi
tutku yapıyor yahu bu GP'ler![]()
çok tesekkür ederim arkadaşlarcihancım sevenleri ayırmak günah tabi
fena bağlamışsın valla
allah senide bi daha ayırmasın gpnden selçuk tutkununda tutkusu oldu bende
![]()
Geçmiş olsun ve de gözün aydın...
Resimden dikkatimi çekti de, şu daire içine aldığım düğme ne işe yarar? Benim aracım da active ama bende bu yok.
![]()
eco düğmesi emrecim nasıl sende yokanlamadım
Emre abi otomatik viteslerde var. daha düşük devirde giderek ekonomi yapmaya yarıyo
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bende öğrenmiş oldum teşekkürler ozzy
arkadaşlar 3. talihsizlikte bugun oldu iş yerimin önüne sabah parkeetiğim gpciğimin üzerine rüzgarda fırlayan bi şemsiye ki çapı 4 metre bu şemsiyenin düştütavan içeri göçtü hafiften ama çizik boylu boyunca ellenmedik yeri kalmadı gpnin canım çok sıkkın yarım saat oldu karakoldan geleli daha başıma neler gelicek korkar oldum nazarı çıkmadı arabanın gitti kurban dediler onuda kestik ama olan oluyo :'(
allah allah yaa yine geçmiş olsun bukadarda olmaz artık izmir gpleri buluşsun sizin arabaya bi kurşun döktürelim karakoldaki durum neoldu
geçmis olsun, umarım bu son talihsizlik olur, kazasız belasız....
Zehra Sikinti Neydi Hayirdir
Ben De Uzun Zamandir Katilamiyorum Siteye Geçmiş Olsun
Konu anvil tarafından (15/06/2008 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
valla ferruh aracı aldığım 3. gündü otoparkta bi çocuk yandan girdi aradan 1hafta geçti yıkamacıda tamponumu göçerttiler bugunde işyerimin önünde tavana şemsiye düştü ki araba tam 1 aylık. ayda 3 talihsizlik normal gibi görünmüyo banakurşun döksek işe yarar mı diyorum ama
![]()
tekrar geçmiş olsun üzerindeki bu talihiszlik nedir yahu bence gpni çekemeyen biri var onun gözü kalıyo. inşallah başına bir daha böyle bişey gelmez
Erzurum Dada Buz Düşüyor Arabalarimiza Arkadaşlar
Resim Nasil Birakiyoruz Arkadaşlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri