walla süper olmuş bde yay tam süper olur
Güle güle kullan jantlar yakışmış allah kaza bela vermesin......
walla süper olmuş bde yay tam süper olur
yay... gelicek inşallah yakında...
hayırlı olsun kardes gule gule kullan bide tavsiye ben jantlarımı kaskoya işlettim faturasını götürüyosun 30-40 ytl civarında bir fark veriyosun ve kaskolu jantların oluyo bence iyi bişey bide şu farları nasıl siyah taban yaptırabılırım yardımcı olursanız sevinirim
10 numara 10![]()
Hayırlı olsun. Genius Engin abinin jantlarına çok benziyor. Güle Güle kullan.
çok güzel maşallah kazasız belasız binersin inşallah
jantlar çok hoş olmuş...
fiyat olarak sana ne kadar mal oldu ??? lastik+jant
birde benm arabamda şuanda 15 lik jant var , 16 takarsam çok bi değişklik olmaz die 17 takmayı düşünüorum
ama o zamanda yakıt tüketiminde bir değişiklik olur die çekiniorum...
öncelikle jantlar 1,200 ytl lastiklerde 200*4 = 800 ytl tuttu.
yakıt artısına gelince, bu janttan cok lastik tabanı ile alakalı, jantında etkisi tabiki olur ama lastik daha cok degistirir diye dusunuyorum... 215 tabanlı lastik taktırdım, yakıtı arttırdıgı kesin, ama kesinlkile değer.
arkaaşlar ilk nazar değdi aracıma.. bugun sabah saatlerinde aracımın teybi çalındı... cam kırıldı, güneş gözlüğüm gittisişin kötüsü camda film oldugu için camı kırıktan sonra ittirmişler ve butun kapının plastigini ön konsolu çizmişler... :s bilginiz varmı buralarıda kaskoya ekleteblirmiyiz ?
Geçmiş olsun![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Çok geçmiş olsun çağatay üzüldüm valla ualn memleket nereye gidiyor yaw![]()
ya bu kaçıncı bizim sokakta.. işin kötüüsü teybin orjinalini takıcaklar, bende iyi, birşey olsun diye ugrasıyorum sabahtan beri, ama cumartesi heryer kapalı.. küçükyalı birmot'ta tanıdıgı falan varsa birsinin bana yardımcı olsun, pnlarla halledebilecegim bir konuymus bu.
Daha hayırlı olsun diyemeden geçmiş olsun demek üzdü beni.
Jantlar, farlar, sinyaller, film hepsi süper olmuş.
Allah beterinden saklasın, geçmişler olsun..
Bu arada, çalınan orjinal teyp diil herhalde??
yok orjinal teyp degill, diğer teybide kaskoya ekletmemştim, arkadaımdan almıstım fatura yoktu, orjinal teyp fiyatını da bilmiyorum bakalım yarın belli olacak.
cüneyt dogru söluyosun bunlara birşeyler yapmak lazım...
aracın camını bugun yaptırdımi konsoldaki ve kapıdaki cam çiziklerinide hallediyorlarmıs buda rahatlattı beni... teybide taktırınca hemen araca cenmax alarm sistemi taktırıyorum, küçük yalı birmot'ta..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri