Çok güzel olmuş Çağatay kazasız belasız güle güle kullançorbada benimde tuzum oldu birazcık ne mutlu..
güle güle kullan...
tek gözüme takılan şey jantlar , onlarıda ilerde değiştirirsin belki =)
herşey zevk meselesi sonuçta...
Çok güzel olmuş Çağatay kazasız belasız güle güle kullançorbada benimde tuzum oldu birazcık ne mutlu..
Ben buldum galibaMehmet abinin dükkanının önü
Gerçekten güzel olmuş hayırlı olsun.Yapanında eline sağlık
![]()
Çağatay güzel olmuş güle güle kullan, angelda yapmışsınız, cila olmuş. Arka plakanın etrafındaki siyah çerçeveyi tinerle silersen daha güzel gözükecektir. Öndeki plakanın alt zemini siyah olduğundan onu silmene gerek yok ancak çerçevenin dışında beyazlıklar var. Onlarıda siyaha boyarsan tam bir bütünlük elde edersin. Şeytan ayrıntıda saklıdırkazasız belasız güle güle kullan.
GP in mirror is faster than they appear !
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
sonunda jantlarımıda taktırdım... diger baslıga resimler eklemeye beceremedigimden tekrar topick actım..jantların modeli yok ancak speedy bayiilerindeki kitapçıktan bulabilirsiniz eger isterseniz..
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
hayırlı olsun,çok yakışmış arabaya kırmızı arabaya siyah jant,kaliper ve kampanalar tabiki kırmızıkaç inç ve kaça maloldu sana???
hayırlı olsun şık olmuş maşallah ama hemen acil yay dıyorum![]()
yay yok gibiama jantLar güzeL oLmuş güLe güLe kuLLanın
hayırlı olsun ama gp nın rengi turuncu gibi çıkmış nedenki
geri döndüm......
hayırlı olsun çok yakışmış dehşet bişe olmuş güle güle kullanman dileğiyle bişey dikkatimi çekti arka camda sticer yok![]()
güzel olmuş usta kazasız belasız sade ve şık![]()
teşekkürler arkadaşlar, 17'' jant 215/45/17 lastikler.. yay henüz maalesef yok ama yakındır oda.. sticker'a gelince vardı araçta ama acemelikten bir kısmını guzel yapıstıramadım 2. si de geldi en kısa zamanda takıcam onuda..
o birkaç sefer benimde dikkatimi çekti.. özellikle geceleri sarı sokak lambasını altında bildigimiz portakalın hafif koyusu gibi duruyor araba, ve bağzı resimlerde...
Konu Linos tarafından (03/04/2008 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!!!)
hayırlı olsun çağatay abi maşşallah ateş edio canavar gibi olmuş
Hayırlı olsun Çağatay gayet şık duruyor.
Birde kaliper ve kampana boyadıktan sonra yay taktınmı enfes olacaktır.
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
hayırlı olsun kırmızıya siyah cok yakışıyor ikiside asil bir renk
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri