Merhaba Murat bey..
Keyifle okudum yine yorumunuzu....J kasa 1.4 turbo Ankara'nın yoğun trafiğinde ki değerleri buydu..Araç zaten yatırımlık bir araçtı 15 bin km idi.Ama çok iyi fiyat verilince satmak zorunda kaldım.Astra j c sınıfında en yakışıklı araç bu araçtan sonra beni tek mutlu edecek araç sanırım C sınıfında en dolu paket Golf olacaktı.Yine Neptün Mavi gibi iddaalı bir renkten sonra Tungsten Gri olmalıydı..O yüzden aynı ortalamada ki beyaz Golf yerine buna 1500 tl fazla vererek satın aldım..Gerçi bu aracın kışlık lastiği vardı oradan dengeledim.
DSG şanzuman beni korkutuyor özellikle 2013-2014 modelleri o yüzden manuel aldım..Şuan Golfün manuel şanızımanı olsun yakıtı olsun hızlanması olsun çok memnunum.Bluemotion olayı süper..Kırımızıda durunca motorun kendini kapatıp otomatik el frenini çekmesi çok iyi,ayağım frende beklemiyorum.
Yine iç malzeme kalitesi çok çok kaliteli..Çukurlara Astara da girince ciğerim yerinden oynardı Golfte süspansiyon çok iyi sarsmadan geçiyor çukurları..
J kasa astra 1.4 turbo da olsa 140 hp olsada 1500 kiloyu iyi kaldıramıyordu,o yuzden yakıtı beni bitirdi.Golf ün 1275 kg ağırlığı ve Tsi motoru çok başarılı..En önemlisi 2.elde altın gibi değerleniyor.
İmzadan anlıyacağınız üzere yılda 1 yada 7-8 ayda bir araç değiştiriyorum..

Bu konuda maymun iştahlıyım biraz.
Yer imleri