Yaklaşık 3.5 aydır arabaya pek ellemiyordum ama tatile gitmeden önce Abarth logolarım hariç herşeyi tamamladım. İnşallah onlarda ben tatilden dönene kadar gelmiş olur. Geçen sürede yapılanlar;
YED'in dizel araçlar için ürettiği özel eksoz ucu
Geri vites lambasını kırmızı kapladım ve iki lamba arasını siyah folyo yaptım
Jantlardaki yazılarımı kırmızı yaptım
Kaliper ve kampanalarımı boyadım
Mat siyah spoiler
Marşpiyel
Lastiklerin havasını aldık ve nitrojen doldurduk,
![]()
GP in mirror is faster than they appear !
çok güzel olmuş abi kazasız belasız sürüşler jantlar güzel duruyor![]()
bizim arabalar plakasız çok hos duruyor,bende bi süre plakasız durdum ama sonra taktım malesef
araç gerçekten çok guzel allah kaza bela vermesin...biraz spoiler konusunda tereddütte kaldım belki kırmızı olabilirdi ama yinede jantlarla siyah bi uyum yakalamış..
çok güzel olmuş maşallah kazasız belasız ....
çok şık çok güzel olmuş jantlar süper kazasız cezasız kullanman dileğiyle
masallah cok guzel duruyor.Allah kaza bela vermesın...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
süper olmuş valla. güle güle kullan
güzel olmuş gerçekten güle güle kullan. hakikaten tatile hazır araba
yanlız bilmiyorum İzmir 'de plakasız dolaşmak sorun oluyor mu ama dikkat etmek lazım İstanbulda polislerin affı yok plakasız dolaşmaya...
ESKİ GP' Lİ
Teşekkürler arkadaşlar. Spoileri özellikle siyah düşündüm. Kırmızıdan daha fazla belli olacağını ve diğer siyah parçalarla bütünleşeceğini düşündüm. İleride siyah zeminli led stopta almayı planlıyorum. Arabamı alalı 10 ay oldu ve ön plakayı hiç takmadım. Belki lazım olur diye bir tanede kare plaka yaptırdım. Takarsam heralde onu kullanırım. Şu an İstanbul'a geldim, tavsiyelerinize dikkat edeceğim![]()
engin abi,senin araca çok benzer bi gp yi ankarada gordum,hatta onunda onunde plakası yoktu,hayırdır ankarada mısın ???![]()
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Evet dostum Polatlı'da kaldık 2 hafta kadar ama neredeyse her gün Ankara'ya gelip gittik. Bu arada İstanbul Ali Samiyen stadının orada ve izmir dönüşünde Sivrihisar'da plaka yok diye durdurdular ama bir sorun yaşamadım devam ettikİnşallah 10 güne kadar Abarth arka logo ve jant göbeklerim gelecek diye tahmin ediyorum. Birazda resimlerle İzmir havası yaptık...
![]()
engin abi natonun oraya gelip bi görelim şu aslanı yav![]()
güle güle, kazasız-belasız kullan engin abi,
maşallah![]()
![]()
[quote=Genius;185498]habersiz gelmeyin araba katlı otoparkta göremezsinizama Buca'da birkaç üye daha var, ufak bir buluşma tarzı birşeyler yapabiliriz
süper olur derim![]()
Dediğin gibi logolar orjinalliği bozmuş orj abarth olsa daha güzel ama araç süper![]()
Fırat : Sanırım Ramazan'dan sonra böyle birşey ayarlayabiliriz
Oguzhan : Özellikle jant göbekleri kırmızı zemin üzerine akrep logosundan olacak, bagaj kapağıda bildiğimiz abarth logosu olacak
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Bookmarks