hayırlı olsun! kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle!
Hayırlı Uğurlu Olsun Kazasız Belasız Maşallah..
Konu Linos tarafından (16/11/2007 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: Font düzeltildi (Lütfen forum kurallarını okuyalım)
hayırlı olsun! kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle!
engin abim birbirimizi ne yaptığını bilmeden ikimizde gitmişiz neredeyse aynı şeyleri yapmışız grande almışız tek fark seninki kırmızı bnmki siyah
GP in mirror is faster than they appear !
engin abi hayırlı olsun.kazasız belasız cezasız sürmen dileklerimle
engin abi benim elma şekeri-2'ye güzellikleri izmirde yapıcaz değil mi?
memo kanka sen arabayı aldınmı?
ya engin abi sen xenonları ne kadara aldın ve montajının yaptırdınmı?ha bide nerden?
kazasız belasız güle güle kullan
hayırlı olsun engin bey iyi bir seçim tebrikler allah kaza bela vermesin
Burak ben xenonları 230 ytl. ye aldım, bizim musti'nin fiesta'ya da aldık. Her zamanki gibi online murat usta halletti herşeyi. Alsancaktaki su baskını bayram telaşı derken Murat'ı fazla sıkıştıramadım ama bayramdan sonra farları açıp boyuycaz sonrada xenonları monte edicez. Panjur bekliyordum ama hala ses çıkmadı, sanırım orjinalini bozucam. Zamanla nasıl olsa elime geçer. Sen Murat ile dirsek temasını kaybetme
Yaylarıda 200 liraya aldım, halı paspaslarımıda eve kaldırıp kauçuk paspasa geçtim
Bugün hiç aklımda yokken jant lastik sahibi oldum, Grande Punto'ma ve bana yeni yıl hediyesi oldu. Kafamda biraz daha zaman geçsin diye planlıyordum ama kısmet bugüneymiş, 205/45/17 Kumho Ecsta Ku-31 lastik ve 17 inch PW jant aldım. Jant göbeklerini montajdan önce söktüm, güzel bir logo yakışır oraya, ayrıca kırmızı bir çerçevede yapmayı planlıyorum. Yakında yaylarıda takarım. Jant ve lastikten bir hafta öncede JSV pedal kitini yaptırmıştım. Güzel bir başlangıç oldu
![]()
ooo hayırlı olsun engin abi jantlanmışsın. kazasız belasız inşallah
Amin Alicim teeşekkürler, uzun zaman oldu görüşemiyoruz, belki biliyorsun bende TeamPalio'yu bıraktım yeni bir oluşum yaptık Cem yada Ogün bahsetmediler galiba, senide bekliyoruz
İzmir'in en soğuk 2 gününde güzel bir operasyon oldu. Orjinal üst ızgaraya sadık kalarak logo iptali yaptık, alt üst ızgara mat siyah renge yeniden boyandı. Korna ızgaranın tam arkasında kaldığından yeniden konumlandırdık. Stoplar söküldü transparent kırmızı yapıldı. Farları açıp mat siyah yaptık ve 8000K xenonlarımızı taktık. Sis farı ampüllerini 4000k Osram CoolBlue ile değiştirdik. Başta Murat kardeşime ve Alfiz Alfa Romeo'ya çok teşekkürler. Ufak birkaç operasyon daha var ama ara verdikSon şekli buluşmaya sürpriz olsun
![]()
çok başarılı olmuş,iyi günlerde kullanın![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
engin abi çok iyi olmuş çok yakışmış özellikle jantlara bayıldım.güle güle kullan abi toplam ne kadar tuttu merak ettim daha önce sorulduysa kusura bakmayın![]()
elamın aleyküm dostlarım.engin abi kazasız belasız bu arada...
farların yapımı harbiden çok zor oldu engin abi zaten başımızda olduğu için zorluğunu gördü kendiside.arkadaşlar malzeme+işçilik+sökme takma montaj hepsi 250 ytl.engin abiye vefa borcumuz olduğu için ödemeyi hallettik o sorun değil.bayağı bir zorladı...zorladı diyorum daha önceden 30 takım kadar far açıp içini boyayıp kapatan biri olarak söylüyorum en fazla bunlar zorladı...ama güzelde oldu panjurda logo iptalide halloldu.bayağıda güzel oldu orjinalinin aynısı.engin abi kazasız belasız.ileride far açma kapama boyama işinede gireceğim haberiniz olsun izmir ekibi...ve çevre iller.engin abi daha sonra görüşürüz daha abi.tekrar tekrar kazasız belasız.
https://img405.imageshack.us/img405/...rres045pf2.jpg
https://img229.imageshack.us/img229/...rres044uj4.jpg
https://img229.imageshack.us/img229/...rres040rt3.jpg
Konu Linos tarafından (08/01/2008 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri