Uzun zamandır konuya bişiler eklememişim mesaide can sıkıntısı elimde bulunan bir kaç resmi ekledim bu yaz sonu tatile çıkmadan film çektirmişstim camlara cs35 elgard birde tailde çektiğim 1-2 foto var tatil dönüşü arabanın üstündeki ziftleri temizlemek farz oldu şu kili icat edene helal olsun cam gibi yapıyor .
tatil duraklarından biri fethiye ölüdeniz idi meşhur kelebekler vadisine 2. gidişim bu sefer kelebeği gördüm yarı pro makinemle fotoğrafladım gidipte kelebeği göremiyen arkadaşlar için ekledim
Maşallah hocam.
Yalnız,detailing isleri ile ilgili biri olarak,zifti kille cikarmamani tavsiye ederim. Atasin decabit diye bi urunu var. Sıktıgin an gider zift. Kile zifti katı halde alip bir de kaportada gezdiriyorsun. Cizebilir. Aman dikkat
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi 2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri 2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Yalnız,detailing isleri ile ilgili biri olarak,zifti kille cikarmamani tavsiye ederim. Atasin decabit diye bi urunu var. Sıktıgin an gider zift. Kile zifti katı halde alip bir de kaportada gezdiriyorsun. Cizebilir. Aman dikkat
valla ben hep bu yöntemi kullanıyorum sıkıntı olmadı hiç ama dediğiniz ürünü hemen inceliycem teşekkürler.
kille baya uzun sürüyor hemen söken bi kimyasal varsa işimi kolaylaştır.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri