bir zamanların efsanesi..bence o paralara hyundai coupe yerine megane 2 coupe zorlayın yada honda civici vti düşünün..
arkadaşlar puntomu babama verip 20bin-25bin lira arasında bi araba alacağım hyundai coupe düşünüyorum 2005-2006 model görüşleriniz nelerdir var mıdır duyduğunuz kronik sıkıntısı vs. yardımcı olursanız çok sevinrim iyi forumlar![]()
bir zamanların efsanesi..bence o paralara hyundai coupe yerine megane 2 coupe zorlayın yada honda civici vti düşünün..
megane'ın tipini sevemedim bir türlücivic'de bir alternatif olabilir ama öncelik hyundai coupe
![]()
Bi arkadaşımda var. Tip olarak güzel araba. Bildiğim kadarıyla bi sıkıntısı da yok.
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
Konu SteinGP tarafından (27/04/2013 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
maşallah çok güzel duruyor teşekkür ederim
2008 bu. Jantlar takıldığında ben kullanırken çekmiş arkadaşım....
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Hyundai arabaların kronik bir sıkıntısı yok. Eğer düşünüyorsanız size sorun çıkarmayacak bir arabadır. Hyundailerdin servis ve yedek parça yönündende sıkıntısı yok. Bende ilerde üst model bir hyundai coupe düşünmüyor değilim![]()
bende 1 sene önce vardı sattım hatta forumada ilan vermiştim öyle kronik bir sorunu olan araç değil zaten motoru hyundai dohc motoru elentra accent benzinli motoru bakımları parçası çok uygun sadece alırken çok km olmaması ve aracın içine bakın içi eski olmasın onun haricinde çok dikkat çeken bir araç satışı zor diye düşünmeyin ben 2 hafta içinde satmıştım birazda kısmet tabiki ama alırken km kazasız ve çok hor kullanılmamış olmasına dikkat edin renk olarakda en çok dikkat çeken rengi gri kırmızı![]()
resminide ekliyim
ben olsam şahsen tercih etmezdim 5 para etmez bir teneke görüntüden ibaret o paraya daha akıllı sağlam bir araç tavsiye ederim eski kasa volvo olabilir
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri