öyle kolay kolay kaçış yok aga
manisa 1.tugay bölük bilmem ne birlikteyiz
![]()
Arkadaş askerde de kaçamıyoruz adamdan iyimiAcemiliğimizde aynı yere çıktı...
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
öyle kolay kolay kaçış yok aga
manisa 1.tugay bölük bilmem ne birlikteyiz
![]()
biz gp'yi çok sevdik
oha lan harbi mi ?![]()
![]()
hayırlısı olsun bunun farları bı karartalımmm fenaaa olsunn engın abınınkı gibi
jantların markası ve boyutu nedir acaba ?
İkinize de hayırlı olsun beyler güzel alışveriş olmuşAskere gitmeden görüşelim...
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
o değilde;
Abiler; benimde askere gidesim var sizinle![]()
yedek iyidir
ne zaman teslim?
14 ağustos aga18 gün Manisadayız aldığım duyumlara göre. Sonra dağılıyoruz ben Tekirdağdayım.
biz gp'yi çok sevdik
Olum 18 gün acemilik mi olur 28 oBende aynı gün teslim oradan da İstanbul
![]()
Muhammad Ali Clay
ooo o zaman bu haftasonu bulusuyoruz, yoksa bayram falan derken kaynıcaksınız arada?
Sayın adminim?
Sana 1 üstteki mesajın için "teşekkür" etmek istedim ancak butonu göremedim. Moderatörlere teşekkür etmek yasak mı?![]()
Kanka 18 günü nereden duydum o zaman benAykutum yapılsın bi iftar organizasyonu yoksa dediğin gibi kaynıcak arada. Allahın izniyle dönüşümüz ocak 20
![]()
biz gp'yi çok sevdik
Tekirdağ çok kıyak olmuş, biraz daha sabretseniz beraber gidecektik, ben de kısmetse Şubat'ta gidicem...
Haftasonu Cuma çok ideal olur, diğer günler de uyar, ben varım.
Konu LeoN48 tarafından (29/07/2013 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Valla abi bi an eylül'e kalcam sandım e-devlet'te açıklanmadı benimki, o an dünyam karardı bir ay daha nasıl beklicem diyekarar verdikten sonra bir saniye bile beklenmiyor.
Tekirdağ köftesi beni bekliyorgıda müfrezeye düştüm merak ediyorum ne yapıcam diye. Bi bakıma bana da inceden bir staj olacak sanırım.
biz gp'yi çok sevdik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri