Audi A3 1.6 Attraction 2009 Model 42.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 95898936
çok severek aldığım aracımı elde olmayan sebeplerden dolayı satmak durumundayım. ilgilenen olursa 0554 801 58 22
Audi A3 1.6 Attraction 2009 Model 42.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 95898936
çok severek aldığım aracımı elde olmayan sebeplerden dolayı satmak durumundayım. ilgilenen olursa 0554 801 58 22
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
güncell...
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
güzel araç hayırlı satışlar dilerim
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Hayirli olsun umarim daha iyilerine binersiniz.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hayırlı satışlar..
hayırlısı olsun Eray
güncell..
Hayırlı satışlar, araba mükemmel![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hayırlı satışlar
hayırlı satışlar kısa sürede satılır inşallah..arac harika.
Hayırlı satışlar Eray.
hayırlı satışlar kardeşim
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Eray'ın siyah fırtınası özel bir araç, şöför koltuğuna oturduğumda hissettiklerim çok farklıydı, umarım değerini bilene gider, hayırlı satışlar adamım.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
hayırlı satışlar hocu..![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
herkeze tek tek teşekkürler evet abi benimde aldıqım araçlar içinde apayrı bi yeri olucak hep ileride tekrar almak ümidiyle satıyorum![]()
Sunroof var mı kardesım varsa benım arkadas bakıyodu?
sunroof yok maalesef..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri