kardeşim belki bigün biri sıkılır jantlarından satmak ister bellimi olurben üzerindeki jantlarıda beğeniyorum orjinalleri bulana kadar bunlara devaç
işçilik hariç 186tl.
abi bu evoda çok sey istıyo, abi ben senin kadar hassas olursam hanım beni eve almaz kıskançlıktan![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Kendi jantları benimde hoşuma gidiyor. Sadece 15" oldukları için değiştirdim.
ne far karartmışım ya evonun değeri ne arttı çarşı karıştı telefonlar susmuyo ne zaman karartıyoz diyee
bu yaz elmaşekerini satıyom alayım evoyu startı bizde vercez ben 16 fun jantı takıcam ...
ayna kapağındaki gri olayını anlamadım uyumsuz olmuş gb. siyah beyaz kareli olanı taksan daha güzel olurdu
İzmirin Yakışıklısı Maşallah![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (21/02/2013 Saat 04:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajınızdaki zararlı içerik silindi.
I Love Abarth
34 tü 35 oldu fiyatreklamı sağlam yaptık kardeşim
aklımda ilk kareli vardı, sonra düşündüm daha önce kareli takanlar oldu, sadece piano black olsun, en son tuncay abinin önerdiği bu aynaları gördüm hem ilk ve tek olsun istedim bunu taktım, renk farkı 1 ton koyusu diyelim çok fark yok, teşekkür ederim
maşallah. güzel olmuş kazasız belasız
Bu nasıl araba aşkıdır anlamadım.Ben kendime araba manyağı diyordum ama siz benden beter çıktınız yahu![]()
Kardeş bu ayna kapaklarını nereden aldın ve fiyatları nedir?
abi biraz uzağım ama selahattin ve tuncay abinin teklifleri benim içinde geçerlidir
kardeşim teşekkür ettim, ilk dokunuşlara senin eserlerinle başladık son noktayı merak ettim şimdi
tuncay abiden aldım, bir benzeri satılık parça kısmında mevcut![]()
ELN & Yakışıklı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri