abi hemen satılsa yapıcamda satılmıyo ki ben karartayım belki o şekilde satarızben birtane far buldum 100 tl diyor adam ikisini birden satsam diğerini ise ayarlarım herhalde
![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Mylife farı bile bulsan yeter kardeşim, Hepsi aynı...
abi napıcan 6 da ya bırak ı![]()
aracın son durumu bu beğenilerinize![]()
biraz daha... ( bundan sonra aklımda olanlar ve tuncay abinin araçlarında bulunan sticker ler, chip ve jant (gönül sport ister ama zor, take off istiyorum )
bir kaç adet daha, bu arada astranın da reklamını yapmış oldum![]()
Araba jant diye ağlıyor ya![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
ağladıkça açılırwalla kardeşim sıradaki projeler arasında yerini aldı, benim isteğim orjinal jant, yoksa takmıştım jantları
![]()
Orjinaller çok pahalı. Bende çok istedim.
serviste evo için ön ızgrayı kaç tl.ye değiştirebilirim?
Otomobil ihtiyaç değil, bir tutkudur aslında...
Maşşşallahhhh... Anahtar kabı istiyorO anahtarı yere koyarken için acımadımı? Ben benzin depo kapağının bile değiştirdim başka anahtarla açıyorum anahtarım zedelenmesin diye...
maşallah ızgaralar çok güzel olmuş o kalp şeklindeki italyan bayraklı stickerı servisten ne diyerek alıyorsunuz her serviste varmıdır?
Engin,Tuncay'ın rüzgarına kapılma yoksa geceleri bile yatakta proje düşünürsün.Emeğine,ellerine sağlık güzel olmuş aracın.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri